XBLOG logo @2x

Kia Ceed

Μέχρι τώρα τα αυτοκίνητα ποτέ δεν ήταν μέσα στα ενδιαφέροντά μου, ούτε περιοδικά σχετικά με το αυτοκίνητο διάβαζα, ούτε σέρφαρα σε sites που αντικείμενό τους είναι τα αυτοκίνητα. Ως νέος οδηγός όμως (οδηγώ περίπου 8 μήνες) σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα όλο και περισσότερο.. Και επειδή ίσως μέσα στο επόμενο έτος αποκτήσω νέο αυτοκίνητο, όλο και περισσότερο γυροφέρνω στα sites των αυτοκινητοβιομηχανιών, χαζεύω νέα μοντέλα κλπ..

Ένα λοιπόν από τα αυτοκίνητα που έχουν μπει στο στόχαστρο είναι και το Kia Ceed 1.4. Έχει σχεδιαστεί στη Γερμανία και έχει κατασκευαστεί στη Σλοβακία, σε ένα από τα πιο σύγρχονα εργοστάσια, διαθέτει design που μου αρέσει, καμπύλες εκεί που χρειάζεται και μεγάλους χώρους στο εσωτερικό του.

Σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του στο δρόμο τα τεστ που έχω διαβάσει μέχρι τώρα λένε ότι τα πάει περίφημα, ενώ σε αρκετά εκφράζεται η άποψη ότι το Ceed κοιτάει άνετα στα μάτια το Golf. Για τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία σας παραπέμπω στη σελίδα του Kia Ceed, ενώ η Ισμήνη Φαμπιάτου οδήγησε το Kia Ceed και γράφει αναλυτικά τις εντυπώσεις της στο blog της.

[photos via, via, via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.