XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Σούπερ Διαγωνισμός! Κερδίστε 3 smartphone HTC Desire X!

Μέρες γιορτινές που είναι εδώ στο xblog.gr εξασφαλίσαμε μερικά από τα καλύτερα smartphone που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στην αγορά και οι πιο τυχεροί αναγνώστες του blog θα τα κάνουν δικά τους!

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την HTC χαρίζουμε 3 smartphone HTC Desire X, από τα καλύτερα smartphone που διατίθενται αυτή τη στιγμή! Ωραίος σχεδιασμός, δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, καλή οθόνη και κάμερα, Android λειτουργικό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Update (6/1/2013): Τα 3 HTC Desire X κερδίζουν οι:

  • Σχόλιο #21 από Καραμήτσος: Θεωρώ πολύ σημαντικά όλα όσα έγιναν σε σχέση με την Ελλάδα, την οικονομία κλπ! Μακάρι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας και εμάς τους πολίτες! Καλή χρονιά σε όλους!
  • Σχόλιο #586 από Άνεργος: Η ανεργία που χτυπάει τόσο κόσμο τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι το γεγονός της χρονιάς για εμένα. Το ότι δε γίνεται καμία κίνηση στο να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση παρά μόνο πάει προς το χειρότερο… Μακάρι να πάει κάτι καλύτερα γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο παιδιά, καλές γιορτές και μακάρι να κερδίσω το κινητό.
  • Σχόλιο #1282 από Άρτεμις: Μακάρι η χρονιά που έρχεται να έχει ευχάριστα γεγονότα και όχι άλλες μειώσεις, περικοπές, αυτοκτονίες, εγκλήματα κλπ! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, το σημαντικότερο όλων!

Και οι 3 τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή των δώρων τους.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

  • Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας το γεγονός που ξεχώρισες για το 2012! Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, απέφυγε τα greeklish.
  • Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας στο κορυφαίο social network!
  • Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των 3 τυχερών σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού οι 3 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

— Τον διαγωνισμό υποστηρίζει το diagonismos.gr. —

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.