XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε τριήμερο ταξίδι στο Καρπενήσι με διαμονή στο Emotions Country Resort!

Ωραία τα smartphone και τα gadget γενικότερα, αλλά χρειάζεται πού και πού ένα ταξιδάκι σε ένα όμορφο μέρος και ευτυχώς η Ελλάδα έχει πολλά τέτοια όμορφα μέρη!

Έτσι, αυτή τη φορά κληρώνουμε ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα με διαμονή στο Emotions Country Resort, που βρίσκεται στο Καρπενήσι, με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα στο δωμάτιο!

Update [7/3/2012]: Η μεγάλη τυχερή που κερδίζει τριήμερη διαμονή στο Emotions Country Resort είναι η “Travel Barbie” που άφησε το σχόλιο #595, γράφοντας: «Πολύ ωραίο το ξενοδοχείο!! Και ακόμα πιο ωραίο το Καρπενήσι και οι γύρω περιοχές!! Τις καλύτερες διακοπές μου τις έχω κάνει πριν μερικά χρόνια στην Κρήτη, όπου σε 4 εβδομάδες γυρίσαμε σχεδόν ολόκληρη την Κρήτη! Τότε βέβαια ο μισθός ο δικός μου και του συντρόφου μου μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι τέτοιο, πλέον είναι πολύ δύσκολο»! Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας μας για το πιο ωραίο ταξίδι που έχεις κάνει μέχρι τώρα στην Ελλάδα!

Πες μας πού πήγες, τι εποχή, πώς πέρασες, τις εντυπώσεις σου, τα θετικά και τα αρνητικά!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του Emotions Country Resort στο Facebook! (κλικ εδώ)

Εκεί θα μπορέσεις να δεις πληροφορίες για το ξενοδοχείο που αποτελεί στολίδι για το Καρπενήσι και φωτογραφίες από τα ζεστά και πολυτελή δωμάτιά του, όπου θα μείνεις δύο βράδια με ένα ακόμη άτομο αν είσαι τυχερός στην κλήρωση!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons που υπάρχουν στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για το διαγωνισμό και θα έρθουν κι εκείνοι στην παρέα μας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 6 Μαρτίου 2012, 23:59. Λίγες ημέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Προσοχή: Γράψε σωστά το email σου, αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα.

Σχετικά με τη διαμονή στο Emotions Country Resort: Ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα στο δωμάτιο, θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Καρπενήσι όποια στιγμή θέλει εκείνος μέχρι τις 31 Μαΐου 2012, ακόμα και τα σαββατοκύριακα, βάσει διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται μόνο επίσημες γιορτές και αργίες.

Emotions Country Resort: Το Emotions Country Resort βρίσκεται στην Ευρυτανία μέσα στη φύση σε πολύ μικρή απόσταση από το Καρπενήσι, στο χωριό Βουτύρο. Διαθέτει σουίτες, δωμάτια με τζάκι, ειδικό χώρο για πρωινό, καθώς και έναν υπέροχο αίθριο χώρο για να απολαμβάνετε το χιόνι, τη βροχή ή τον ήλιο, ανάλογα με την εποχή που θα επιλέξετε να τον επισκεφθείτε. Τον καλύτερο επίλογο γράφει το Emotions Cafe, όπου θα νιώσετε τη θαλπωρή του αναμμένου τζακιού, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας καφέ, ποτό ή snack ή τη δροσιά και ευωδία του πανέμορφου κήπου και της περιβάλλουσας φύσης!

Emotions Country Resort, xblog.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.