XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] 7 Χρόνια XBLOG.gr! Κερδίστε ένα Sony Xperia Sole, προσφορά της Sony Mobile!

Πέρασαν κιόλας επτά (7) χρόνια από το πρώτο post που ανέβηκε στο xblog.gr το καλοκαίρι του 2005!

Έτσι, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, θα σας… ταράξουμε στους διαγωνισμούς!

Πολύτιμος σύμμαχός μας φέτος η Sony Mobile Ελλάδας, ήδη χαρίσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες 2 Sony Xperia P και 1 Sony Xperia U, ενώ τώρα είναι η ώρα για 1 Sony Xperia Sole smartphone που περιμένει έναν από όλους εσάς να το κάνει δικό του!

Update (26/7/2012): Το Sony Xperia Sole κερδίζει η “Μαρία Θεσσαλία” που άφησε το σχόλιο #1522 γράφοντας «Χρόνια σας πολλά xblog.gr guys!!! Να μας ενημερώνετε και να μας χαρίζετε τόσο ωραία gadgets όπως το Xperia Sole»! Έχει ειδοποιηθεί ήδη με email για την παραλαβή του κινητού.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε το σχόλιο σου κάτω από αυτό το post γράφοντας τις ευχές σου για τα… γενέθλια του xblog.gr! Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε Like στη σελίδα της Sony Mobile Ελλάδας στο Facebook! Έτσι από τη σελίδα της Sony Mobile θα μαθαίνεις τα πάντα για τα Xperia smartphones!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά πάτησε τα buttons που βρίσκονται στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ) για να μοιραστείς το διαγωνισμό με τους φίλους σου και να έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook [κλικ εδώ για like]!
  • Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου στον διαγωνισμό αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email. Τα email των συμμετεχόντων δεν δημοσιοποιούνται. Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές απαγορεύονται. Σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο ή ίδιο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony Xperia Sole: Λειτουργικό Android, Επεξεργαστής ST-Ericsson U8500 Dual-core 1GHz, Οθόνη 3.7” LCD 854×480 pixels, Mobile Bravia Engine, Κάμερα 5 MP με LED φλας, αυτόματη εστίαση, εγγραφή βίντεο HD 1280 x 720 pixels, Μνήμη RAM 512MB, 3G/ HSPA, Ενσωματωμένη μνήμη 8GB (δέχεται κάρτα μνήμης micro SD έως 32GB), Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM, NFC. Μπαταρία 1320 mAh, Διαστάσεις 116x59x9.9 mm, Βάρος 107 gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.