XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα smartphone ZTE Skate!

Το XBLOG.gr ανανεώθηκε ριζικά όπως μπορείτε να δείτε και το γιορτάζουμε με μια σειρά διαγωνισμών που θα τρέξουν μέχρι και τις αρχές του 2012! Τα smartphones και τα δώρα θα πέφτουν βροχή όπως θα καταλάβετε τις επόμενες εβδομάδες!

Το δώρο του νέου μας διαγωνισμού είναι ένα smartphone ZTE Skate, προσφορά της WIND, το οποίο θα κερδίσει ένας τυχερός που θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης!

UPDATE [23/12/2011]: Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το ZTE Skate είναι ο “George Thessaloniki” που άφησε το σχόλιο #1251 γράφοντας: “Καλές γιορτές σε όλους παιδιά! Από smartphone εκτός από κλήσεις και μηνύματα, χρησιμοποιώ αρκετά internet/emails κλπ! Αν κερδίσω το ZTE Skate θα το χαρίσω σε έναν πολύ καλό μου φίλο που πρόσφατα έμεινε και χωρίς δουλειά, αφού εγώ πριν από δέκα μέρες πήρα το iPhone 4S μέσω επιδότησης που είχα στην εταιρία που είμαι συνδρομητής”.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας ποια λειτουργία χρησιμοποιείς περισσότερο σε ένα smartphone! Για παράδειγμα, το χρησιμοποιείς περισσότερο για κλήσεις/μηνύματα; Για σερφάρισμα στο Facebook, τα social networks και το internet; Το χρησιμοποιείς για να τραβάς φωτογραφίες και βιντεάκια; Για να “παίζεις” με εφαρμογές και παιχνίδια;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις άμεσα τα σημαντικότερα post που ανεβάζουμε στο blog, ενώ θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα buttons που βλέπεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου στα social networks για τους διαγωνισμούς μας και θα έρθουν κι αυτοί στην μεγάλη παρέα μας!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, 23:59! Λίγες ημέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθεί το όνομα του τυχερού σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Δώσε προσοχή στα παρακάτω!

– Γράψε σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα που βλέπεις στο τέλος του post, αφού ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email (το email ΔΕΝ δημοσιοποιείται)! Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές με ίδιο/παρόμοιο όνομα/email δεν επιτρέπονται, ώστε να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν!

– Για να μην αργεί να φορτώνει η σελίδα θα εμφανίζονται τα πιο πρόσφατα 75 σχόλια-συμμετοχές. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα συμμετοχών. Επίσης αν δεν δεις αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή σου μην ανησυχήσεις! Κάποιες φορές το σύστημα “κρατάει” κάποια σχόλια (ιδίως αν γράφεις σχόλιο πρώτη φορά στο xblog.gr) και χρειάζεται έγκριση από εμάς για να δημοσιευτεί.

Σχετικά με το ZTE Skate

Το ΖΤΕ SKATE τρέχει την έκδοση Android 2.3, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής από χιλιάδες εφαρμογές στο Android Market, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 4,3 ιντσών, κάμερα 5 Megapixels, LED φλας και λειτουργία auto focus, εξαιρετική ποιότητα ηχείου και ακουστικού και δυνατότητες διασύνδεσης, όπως mobile internet, Wi-Fi και bluetooth!

Μαζί με το ZTE  SKATE, λανσάρεται για πρώτη φορά σε συσκευή Android, η εφαρμογή “Talk & Drive” από την MLS, για πλοήγηση με αναγνώριση φωνής στα ελληνικά!

Καλή τύχη σε όλους!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού: Diagonismos.gr, Nethall.gr, Kerdiseto

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.