XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το Samsung Galaxy Ace 3!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, έτσι εδώ στο xblog.gr είπαμε να τρέξουμε έναν ακόμα διαγωνισμό και να χαρίσουμε ένα εκπληκτικό smartphone!

Ο τυχερός ή η τυχερή αυτού του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα Samsung Galaxy Ace 3, προσφορά της Cosmote!

Το Samsung Galaxy Ace 3 εισβάλλει δυναμικά στον χώρο των smartphone χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση. Διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή και τις ταχύτερες επιλογές σύνδεσης, αλλά επιπλέον είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα και με ένα ιδιαίτερο περιβάλλον χρήσης.

Με προηγμένες λειτουργίες και υπηρεσίες που αγγίζουν την τελειότητα, απογειώνει την απόλαυση του κινητού σας προσφέροντάς σας τις λειτουργίες Sound & Shot, τη δυνατότητα αποθήκευσης σε υπηρεσίες Cloud, το S translator, το S voice και πολλά άλλα!

Update (26/12/2013): Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το Samsung Galaxy Ace 3 είναι ο Βασίλης Γ. που άφησε το σχόλιο #427 γράφοντας: “Καλές γιορτές σε όλους! Υγεία να έχουμε παιδιά πάνω απ΄όλα, δουλειά γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα, ανθρώπους που εκτιμάμε και μας εκτιμάνε και όλα θα φτιάξουν”! Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του κινητού.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο γράφοντας τις ευχές σου για το 2014! Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πλησιάζουν, το 2013 φεύγει, το 2014 έρχεται…

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Όλος ο Κόσμος των Smartphones στην COSMOTE

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.