XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPad mini!

Οι περιττές εισαγωγές δε χρειάζονται σε αυτό το post!

Το xblog.gr χαρίζει ένα iPad mini 16GB Wi-Fi προσφορά του kingbox.gr!

Το mini tablet της Apple με το ιδανικό μέγεθος για να το μεταφέρεις εύκολα παντού, να σερφάρεις άνετα στο ίντερνετ, να είσαι σε επικοινωνία με τους φίλους σου μέσω των social media (facebook, twitter κλπ) και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς μέσω των χιλιάδων εφαρμογών που μπορείς να βρεις στο App Store!

Update (17/10/2013): Η μεγάλη τυχερή που κερδίζει το iPad mini είναι η Despoina Alexiou! Έχει ειδοποιηθεί με email. για την παραλαβή του tablet. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος συνολικά 3586 χρήστες.

» Πάρε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ! «
(Ο διαγωνισμός έτρεξε με χρήση εφαρμογής για το Facebook)

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 12:00 μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 στις 12:00, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17/10/2013 στις 15:00. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί εδώ και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook, ενώ ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του iPad mini.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται λογαριασμός στο Facebook, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό με ένα λογαριασμό-προφίλ στο Facebook. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν περισσότερες συμμετοχές από κάποιον συμμετέχοντα με χρήση παραπάνω «ψεύτικων» λογαριασμών στο Facebook οι συμμετοχές αυτές διαγράφονται.

Την εφαρμογή για τον διαγωνισμό δημιούργησε η εταιρία Webjar.

Τα email των συμμετεχόντων ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών email (newsletters) από το xblog.gr και το kingbox.gr.

Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι το diagonismos.gr.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.