XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Σούπερ Ντούπερ Διαγωνισμός! Κερδίστε HTC DESIRE S!

Το XBLOG.gr το φετινό καλοκαίρι συμπληρώνει 6 χρόνια λειτουργίας! Το γιορτάζουμε λοιπόν με σούπερ ντούπερ διαγωνισμούς! Το πρώτο μεγάλο δώρο φέτος (θα ακολουθήσουν πολλά!) είναι ένα HTC DESIRE S, από τα κορυφαία Android smartphone που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά! Πάρε μέρος στην κλήρωση ΤΩΡΑ!

Update (12/7/2011): Η κλήρωση έγινε και έχουμε τον μεγάλο νικητή!!! Το HTC DESIRE S κερδίζει το σχόλιο #995 του «Summer Man» που έγραψε: «Super Δώρο! Το θέλω για να ψιλοσερφάρω στις διακοπές μου στο ίντερνετ, να ανεβάζω φωτο στο facebook και να ρίχνω μια ματιά σε ενημερωτικά portals κλπ! Καλή τύχη σε όλους»! Ο τυχερός έχει ειδοποιηθεί ήδη με email για την παραλαβή του smartphone!

Update: Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν ήταν δυνατή η υποβολή συμμετοχών για κάποιες ώρες στις 3-4 Ιουλίου. Γι΄αυτό ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 στις 23:59!

Ακολούθησε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και μπες στην κλήρωση!

  • Άφησε ένα σχόλιο συμπληρώνοντας τη φόρμα που βλέπεις ακριβώς κάτω από αυτό το post, γράφοντας τι θα κάνεις περισσότερο με ένα smartphone όπως το HTC DESIRE S! Δηλαδή θα μπαίνεις στο internet; Θα στέλνεις emails; Θα ανανεώνεις το status σου στο Facebook; Θα το χρησιμοποιείς για τηλέφωνα-μηνύματα; Θα τραβάς φωτογραφίες και HD βιντεάκια;Συ
  • Συμπλήρωσε το όνομα και το email σου (το email δεν δημοσιεύεται), προσοχή να γράψεις σωστά το email σου γιατί ο τυχερός που θα κερδίσει το Desire S θα ειδοποιηθεί με email!
  • Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook (αν δεν έχεις ήδη κάνει)! Έτσι θα ενημερώνεσαι πρώτος για τα καλύτερα τεχνολογικά νέα και τους διαγωνισμούς μας, καθώς και αν κέρδισες στο διαγωνισμό!

Αυτό ήταν! Τόσο εύκολα κι απλά μπαίνεις στην κλήρωση και αν είσαι τυχερός κερδίζεις το HTC DESIRE S, αξίας 500 ευρώ, το οποίο μας προσφέρει η HTC Ελλάδας!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, 23:59! Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 – 23:59! Εννοείται ότι διπλά-τριπλά σχόλια-συμμετοχές θα διαγράφονται, ένα σχόλιο-συμμετοχή ανά χρήστη παιδιά για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν το smartphone!

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post και στη σελίδα του XBLOG στο Facebook λίγες μέρες μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς, αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.