XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός για Gamers! Τρεις τυχεροί κερδίζουν Diablo III για PC, προσφορά των Public!

Το Diablo III κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στα ελληνικά καταστήματα και το xblog.gr εξασφάλισε όχι μόνο τρία games Diablo III για PC, αλλά και άλλα καλούδια όπως Diablo Posters,  Diablo T-Shirts αλλά και Postcard Sets Diablo! Όλα αυτά προσφορά των καταστημάτων Public για τρεις τυχερούς φιλους του xblog.gr!

Τα καταστήματα Public έχουν προγραμματίσει επίσης τρία Diablo III launch events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μάθε περισσότερα για τα events αυτά και πήγαινε αν είσαι Diablo φαν με ένα κλικ εδώ!

Προσοχή: Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών!

Update [21/5/2012]: Οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από ένα pc game Diablo 3 μαζί με t-shirt, poster και postcard set είναι οι: Δημήτρης Σ. (σχόλιο #29), Σπύρος Τ. (σχόλιο #41) και Kostas (σχόλιο #360). Και οι τρεις έχουν ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή των δώρων τους!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post!

Γράψε μας ποιο είναι το αγαπημένο σου game όλων των εποχών! Με ποιο έχεις “λιώσει” με τις ώρες μόνος ή με τους φίλους σου! Είτε είναι αθλητικό game, είτε είναι περιπέτειας, είτε στρατηγικής, οτιδήποτε! Γράψε το σχόλιό σου με ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του xblog.gr βρίσκονται ήδη εκεί! Έλα στην παρέα μας στο Facebook για να βλέπεις άμεσα τα καλύτερα θέματά μας και να ενημερώνεσαι πρώτος για τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Follow @johnkarak στο Twitter!

Έχεις Twitter; Follow twitter.com/johnkarak (τον admin του xblog.gr δηλαδή) για να ενημερώνεσαι και από το Twitter για τεχνολογία και όχι μόνο!

4) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

Έχεις φίλους gamers που “καίγονται” να αποκτήσουν το Diablo 3; Διάδωσε τον διαγωνισμό μας πατώντας τα σχετικά buttons που βλέπεις στο τέλος του post (Like για Facebook, Tweet για Twitter κλπ) για να έρθουν και οι φίλοι σου στην παρέα μας και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των τριών τυχερών που κερδίζουν από ένα Diablo 3 PC game + Diablo Poster + Diablo T-Shirt + Postcard Set Diablo προσφορά των καταστημάτων Public!
  • Οι τρεις τυχεροί θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή των δώρων τους με email, γι΄αυτό πρόσεξε να συμπληρώσεις το email σου σωστά στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιό σου (τα email ΔΕΝ δημοσιοποιούνται)! Η αποστολή θα γίνει μέσω εταιρίας courier (χρέωση παραλήπτη, δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά! Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email κλπ!

Δες το Diablo III tv spot!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.