XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το Android Tablet Turbo-X Hive!

Έχοντας κληρώσει αρκετά smartphones και άλλα δώρα εδώ στο xblog.gr, ήρθε η ώρα και για ένα tablet!

Εξασφαλίσαμε και χαρίζουμε μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό το Android tablet Turbo-X Hive, αξίας 399 ευρώ!

Update [24/1/2012 16:40]: Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει κατόπιν κλήρωσης το tablet Turbo-X Hive είναι ο “Dimitris Full HD” που άφησε το σχόλιο #1291 γράφοντας: «Γεια χαρά σε όλους! Ωραίο το tablet, μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ μου tablet, με ένα μισθό τι να πρωτοπάρεις! Αν κερδίσω το Turbo-X Hive θα το χρησιμοποιώ για οτιδήποτε κάνω και απ΄το PC μου (internet, facebook κλπ) με τη διαφορά ότι δε θα περιορίζομαι να κάθομαι στο γραφείο του PC αλλά οπουδήποτε»!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τι χρήση θα κάνεις στο tablet σου! Για παράδειγμα, θα το χρησιμοποιείς για να μπαίνεις στο Facebook; Για να τσεκάρεις τα email σου ενώ είσαι καθ΄οδόν για τη δουλειά ή κάποιες συναντήσεις σου; Για να σερφάρεις στο ίντερνετ; Για να παίζεις χιλιάδες παιχνίδια που θα βρεις στο Android Market;

2) Κάνε Like στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι άμεσα για τα σημαντικότερα θέματα που παίζουν στο blog μας και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons που θα δεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου στα social networks για τον διαγωνισμό και θα έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Σημαντικό: Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες το σχόλιο-συμμετοχή σου, αποφεύγοντας τα greeklish! Επίσης γράψει ολοκληρωμένο σχόλιο, όχι μόνο 1-2 λέξεις και αυτό ήταν!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 22/1/2012, 23:59. Μερικές ημέρες μετά θα ακολουθήσει κλήρωση και η ανακοίνωση του μεγάλου τυχερού θα γίνει σε αυτό το post, αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email, γι΄αυτό προσοχή να γράψεις σωστά το email σου! Η αποστολή του tablet στο χώρο του τυχερού θα γίνει με εταιρία courier, με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ για όλη την Ελλάδα).

Εννοείται ότι διπλές/τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα και email δεν επιτρέπονται, ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά για να έχετε όλοι τις ίδιες πιθανότητες!

Χαρακτηριστικά του Turbo-X Hive: Android 3.2 Honeycomb, Οθόνη 10.1 ιντσών TFT capacitive, 1280 x 800 pixels, Κάμερα 5 MP με autofocus και εγγραφή HD video, Διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz, Αποθηκευτικός χώρος 16GB.

Δες το review και το hands on video του Turbo-X Hive στο xblog.gr εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.