XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Ετοιμάζεσαι για Διακοπές; Κέρδισε κουπόνια 50 ευρώ για Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια από το Viva.gr!

Διανύουμε τον Ιούνιο που σημαίνει ότι αρκετοί έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε διακοπές, νησιά, παραλίες, κοκτέιλ σε beach bars κλπ. Η οικονομική κατάσταση μπορεί να δυσκολεύει, αλλά όλο και κάπου θα περάσουμε μερικές μέρες ξεκούρασης σε κάποιο σπίτι φίλων ή συγγενών σε κάποιο νησί ή αλλού! Το XBLOG.gr και το Viva.gr χαρίζουν 3 κουπόνια 50 ευρώ το καθένα, για να κλείσεις φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Update: Τα 3 κουπόνια των 50 ευρώ για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το Viva.gr κερδίζουν οι: Γιωργος Καλπης (σχόλιο #82), Despoina (σχόλιο #110) και Βογιατζάκης Γιώργος (σχόλιο #171). Και οι τρεις τυχεροί έχουν λάβει το κουπόνι τους με email για να κλείσουν φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση για τα 3 κουπόνια των 50 ευρώ ακολούθησε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα!

  1. Μπες στο Travel.Viva.gr, την νέα μηχανή κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπου μπορείς να κλείσεις εύκολα και αξιόπιστα τα ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήριά σου!
  2. Έπειτα έλα εδώ σε αυτό το post και άφησε ένα σχόλιο (ακριβώς κάτω από αυτό το post), γράφοντας τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου από το Viva.gr. Πώς σου φάνηκε κατά την περιήγησή σου σε αυτό; Τι σου άρεσε και τι όχι; Γράψε ελεύθερα τη γνώμη σου!
  3. Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου που υπάρχει κάτω ακριβώς από αυτό το post, αφού μετά την κλήρωση οι 3 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email!

Αυτό ήταν! Τόσο εύκολα και απλά συμμετέχεις στην κλήρωση, από την οποία 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 κουπόνι 50 ευρώ ο καθένας για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, 23:59. Αμέσως μετά θα γίνει κλήρωση και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook!

Σημείωση: Τα κουπόνια των 50 ευρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους τρεις τυχερούς μέσα σε διάστημα 8 μηνών. Αν κερδίσεις δηλαδή δε δεσμεύεσαι να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι σου μέσα στο καλοκαίρι, αλλά όποτε θέλεις εσύ μέσα στις επόμενες 180 ημέρες! Περισσότερες πληροφορίες για τα κουπόνια από το Viva Travel μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ.

Κλείνοντας το post, παραθέτω 5 λόγους για να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια online από το Viva.gr!

  1. Δωρεάν ταξί σε επιλεγμένους προορισμούς: Ηράκλειο, Χανιά, και σύντομα περισσότεροι προορισμοί
  2. Φοιτητικά, πολυτεκνικά, εκπτωτικά εισιτήρια: Μόνο το Viva δίνει online όλα τα εκπτωτικά εισιτήρια!
  3. E-ticket στα ακτοπλοϊκά! Αγοράζεις online, παραλαμβάνεις το εισιτήριο από το λιμάνι ή στο στέλνουν σπίτι σου!
  4. Υποστήριξη 7 ημέρες/εβδομάδα, 15 ώρες/ημέρα, κάθε μέρα, η καλύτερη υποστήριξη
  5. Όλοι οι τρόποι πληρωμής: Kάρτες, Paypal, Μετρητά, e-Banking, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τράπεζες

Καλή τύχη σε όλες και όλους! Καλό Καλοκαίρι και Καλές Διακοπές!

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς, αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.