XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Super Εορταστικός Διαγωνισμός! Κερδίστε 5 smartphone HTC Wildfire S!

Ο Super Εορταστικός Διαγωνισμός του XBLOG.gr είναι εδώ!

Πέντε (5) smartphone HTC Wildfire S, προσφορά της HTC Ελλάδας, είναι εδώ και περιμένουν πέντε (5) τυχερούς που θα τα έχουν στα χέρια τους τις πρώτες ημέρες του 2012!

Update [9/1/2012 – 15:40]: Η κλήρωση ανέδειξε τους 5 τυχερούς που κερδίζουν από ένα smartphone HTC Wildfire S!

Είναι οι:

Σχόλιο 90 – Νίκος Γκύζη
Σχόλιο 1082 – Κωνσταντίνα
Σχόλιο 1142 – Princess Katerina
Σχόλιο 2377 – Απόστολος
Σχόλιο 2521 – Τρικαλινός

Έχουν ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή των συσκευών!

Update [6/1/2012 – 00:01]: Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών στον διαγωνισμό έληξε! Τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 5 τυχερών σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα! – Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας τις ευχές σου για το νέο έτος και τι θέλεις να πετύχεις μέσα στο 2012! Μην γράψεις 2 λέξεις, γράψε κάτι ωραίο, όχι άρπα-κόλλα απλά και μόνο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό!

2) Κάνε Like στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι για τα καλύτερα post και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για το διαγωνισμό και θα έρθουν στην παρέα μας!

Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου, γιατί οι 5 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email! Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/emails δεν επιτρέπονται! Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας για να έχετε όλοι τις ίδιες πιθανότητες παιδιά!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 5/1/2012, 23:59! Λίγες μέρες μετά θα γίνει κλήρωση και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 5 τυχερών σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Σημαντικό! Για να μην καθυστερεί η φόρτωση της σελίδας θα εμφανίζονται τα 100 πιο πιο πρόσφατα σχόλια-συμμετοχές! Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα συμμετοχών. Επίσης αν δεν εμφανιστεί άμεσα το σχόλιο-συμμετοχή σου μην ανησυχήσεις, το σύστημα που χρησιμοποιούμε “κρατάει” κάποιες φορές τα σχόλια -ιδίως αν σχολιάζεις πρώτη φορά εδώ- και εμφανίζεται λίγο αργότερα!

Βασικά χαρακτηριστικά HTC Wildfire S: Λειτουργικό Android, Οθόνη αφής 3.2 ιντσών, Κάμερα 5 Megapixel, Wi-Fi, 3G, Χιλιάδες εφαρμογές στο Android Market, Πλατφόρμα HTC Sense, Γρήγορη πρόσβαση στα Social Networks (Facebook, Twitter, Flickr κλπ).

Καλή Χρονιά και Καλή Τύχη σε όλες και όλους!

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: Diagonismos.gr, Nethall.gr, Kerdiseto

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.