XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Νέος Διαγωνισμός! Κερδίστε τριήμερο για δύο άτομα στα Καλάβρυτα!

Καλές οι νέες τεχνολογίες, τα smartphone, τα tablet και τα υπόλοιπα gadget, αλλά κάπου-κάπου χρειάζεται και μία απόδραση για ξεκούραση σε όμορφες τοποθεσίες! Έτσι, αυτή τη φορά δεν κληρώνουμε κάποιο gadget, αλλά ένα τριήμερο για 2 άτομα στα Καλάβρυτα! Πάρε μέρος στην κλήρωση τώρα!

Update: Το 3ήμερο στα Καλάβρυτα κέρδισε το σχόλιο #36 από “Katerinaki” που έγραψε: «Τριημεράκι στα Καλάβρυτα? Σούπερ! Καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει σε νησιά του Ιουνίου πριν από δύο χρόνια! Καλή τύχη σε όλους»! Έχει ειδοποιηθεί ήδη με email!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση άφησε ένα σχόλιο ακριβώς κάτω από αυτό το post! Γράψε το όνομά σου, το email σου (σωστό email, ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email), και στο σχόλιό σου γράψε μας λίγες λέξεις για το καλύτερο ταξίδι που έκανες ποτέ στην Ελλάδα!

Απαραίτητο είναι επίσης να κάνεις LIKE στο Facebook Page του xblog.gr, για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα σημαντικότερα post του xblog.gr, αλλά και όλους τους διαγωνισμούς που διοργανώνουμε!

Το δώρο είναι μια ευγενική προσφορά του ChoiceTv.gr!

Προσοχή: Διπλές-τριπλές συμμετοχές με πανομοιότυπα ονόματα/emails από το ίδιο IP θα κόβονται άμεσα, επίσης προσπάθησε να αποφύγεις τα greeklish στο σχόλιό σου! Κάτω από την φόρμα που θα γράψεις το σχόλιό σου υπάρχει μία επιλογή να λαμβάνεις τα νέα σχόλια με email, μην τικάρεις το κουτάκι για να μην λαμβάνεις όλα τα σχόλια-συμμετοχές στο email σου!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 17 Απριλίου 2011 – 23:59! Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση και ένας τυχερός ή μία τυχερή θα πάει με ένα ακόμη άτομο να περάσει ένα τριήμερο (διανυκτέρευση Παρασκευή-Σάββατο) στο ξενοδοχείο Filoxenia Hotel & Spa στα Καλάβρυτα! Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post αλλά και στο facebook page του xblog.gr!

Το ζευγάρι θα επιλέξει ποιο Σαββατοκύριακο θα πάει στα Καλάβρυτα, κατόπιν συνενόησης με το ξενοδοχείο για διαθεσιμότητα. Εκτός από την διαμονή, περιλαμβάνεται και το πρωινό.

Σχετικά με το Filoxenia Hotel & Spa

Το Filoxenia Hotel & Spa βρίσκεται στο κέντρο των ιστορικών Καλαβρύτων, στους καταπράσινους πρόποδες του όρους Χελμού και σε υψόμετρο 756μ. Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τα ιστορικά αξιοθέατα των Καλαβρύτων σας προσκαλούν για μια ξεχωριστή απόδραση, ενώ το Filoxenia Hotel & Spa που σας περιμένει πλήρως ανακαινισμένο, σας προσφέρει μοναδικές συνθήκες διαμονής. Η πέτρα και το ξύλο, σε συνδυασμό με τα ζεστά χρώματα που κοσμούν τους χώρους του ξενοδοχείου, συνθέτουν ένα περιβάλλον που προδιαθέτει για στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς, αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.