XBLOG logo @2x

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Huawei στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη

Η Huawei για ακόμη μια φορά έδωσε ισχυρό παρόν στην έκθεση Mobile World Congress 2012 στη Βαρκελώνη, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από τεχνολογικές λύσεις επόμενης γενιάς με σημαντικά οφέλη τόσο για εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους, όσο και για τον τελικό χρήστη.

Από την πρώτη στιγμή του Mobile World Congress 2012, η Huawei εντυπωσίασε τους πρώτους επισκέπτες με την παρουσίαση των νέων έξυπνων συσκευών της.

Το Huawei Ascend D quad, ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή K3V2 1.2GHz/1.5GHz της Huawei, με λειτουργικό σύστημα Android 4.0, και ανοίγει νέους ορίζοντες στις δυνατότητες smartphones 4.5-ιντσών. Ο επεξεργαστής K3V2 διαθέτει 4 πυρήνες ARM CortexTM A9, 16-πύρηνο super GPU και μνήμη 64-bit, που σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής εφαρμογών σε CPU και GPU.

Η οθόνη αφής υψηλής πιστότητας, και ο πιο ισχυρός επεξεργαστής έγχρωμων γραφικών, στα 32-bit, δίνουν μια νέα δυναμική στις δυνατότητες ψυχαγωγίας που παρέχει το τηλέφωνο, ενώ η οθόνη Its PPI 330, αποδίδει με μεγάλη ευκρίνεια ακόμη και σε άμεση έκθεση στον ήλιο. Το ηχητικό σύστημα Dolby 5.1 Surround Sound και Audience earSmart προσφέρει μια ολοκληρωμένη «ακουστική» εμπειρία, ενώ η κάμερα πίσω όψης 8-megapixel BSI, και η 1.3 megapixel μπροστινής όψης σε συνδυασμό με τις ιδιότητες 1080p full HD video-capture και playback του τηλεφώνου, επιτρέπουν εγγραφή με μεγαλύτερη ευκρίνεια, και περισσότερη λεπτομέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοναδικό αυτό smartphone με μόλις 8.9mm πάχος, διαθέτει μπαταρία 1800mAh, με διάρκεια ζωής δύο ημερών (με κανονική χρήση), και συνολική εξοικονόμιση ενέργειας έως και 30%.

Huawei MediaPad 10 FHD

Το νέο, Huawei MediaPad 10 FHD, είναι η γρηγορότερη τετραπύρηνη ταμπλέτα με επεξεργαστή 1.5GHz, καθώς και με άλλα πραγματικά ξεχωριστά οπτικοακουστικά χαρακτηριστικά όπως το λειτουργικό σύστημα Google Android 4.0 και η οθόνη 10 ιντσών, υψηλής πιστότητας IPS. Επιπλέον το νέο Huawei MediaPad 10 FHD επιτρέπει ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο με ταχύτητες έως 84 Mbps (HSPA+ 21/42/84Mbps), ενώ παράλληλα υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα από είδη δικτύων, συμπεριλαμβανόμενου και του LTE.

Σε στρατηγική συνεργασία με την ΙΒΜ Global Business Services, η Huawei ανακοίνωσε τη νέα λύση Smart Workspace@Mobile για εταιρικούς πελάτες. Έτσι προσφέρεται μια λύση που προσφέρει στον «έξυπνο κινητό χρήστη» ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον γραφείου μέσα από έξυπνες συσκευές στις οποίες παρέχονται εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές. Κάθε τέτοια συσκευή είναι αποτελεσματική, ασφαλής, και αποδοτική από πλευράς κόστους. Η λύσηSmart Workspace@Mobile απαντά στην αυξανόμενη ζήτηση για συσκευές που συνδυάζουν αποτελεσματικά εργασιακά προγράμματα, όπως: Enterprise Resource Planning systems (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Supply Chain Management (SCM), και διαχείριση αποθεματικού σε περιβάλλον cloud computing.

Σε λύσεις δικτύων, για ακόμη μια φορά η Huawei επέδειξε το υψηλό επίπεδο καινοτομίας που έχει αναπτύξει με την παρουσίαση της πρώτης παγκοσμίως λύσης LTE-A (LTE-Advanced) άθροισης συχνοτήτων ιδίας ζώνης (inter-band carrier aggregation – CA). Η λύση αυτή θα βοηθήσει σημαντικά στην πληρέστερη εκμετάλλευση των περιορισμένων πηγών φάσματος και την αύξηση ταχύτητας χρήστη και απόδοσης δικτύου. Το LTE-A inter-band CA της Huawei έδειξε άθροιση συχνοτήτων ιδίας ζώνης στα 800MHz και 2.6GHz με μέγιστη ταχύτητα που υπερέβη τα 225Mb/s. Η λύση αυτή, επιτρέπει σε δίκτυα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των βαρέων από πλευράς δεδομένων εφαρμογών, φέρνοντας επανάσταση στη συνολική εμπειρία του τελικού χρήστη, και επιδεικνύοντας την ηγετική θέση της Huawei στην ανάπτυξη τεχνολογίας LTE.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.