XBLOG logo @2x

Πρόταση για θέατρο: «Κατσαρίδα» στο Θέατρο Αθηνών

Η νεανική κωμωδία των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη, μετά τις καλοκαιρινές περιοδείες της ανά την Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Αθηνών. Πρόκειται για την «Κατσαρίδα» η οποία για 5η χρονιά ανεβαίνει στη σκηνή και υπόσχεται να σας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Η ιστορία, που σκαρφίστηκε ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, περιγράφει τις προσπάθειες μιας νεαρής κατσαρίδας, της Ιωάννας, να ξεφύγει από τον κλειστό μικρόκοσμό της και να εξερευνήσει τον θαυμαστό κόσμο. Μια σειρά από απρόσμενες συναντήσεις θα την βοηθήσουν να πραγματοποιήσει ένα απίστευτο road trip ως την άλλη άκρη του κόσμου και όχι μόνο.

Προσωπικά, είδα την «Κατσαρίδα» πέρυσι τον χειμώνα, όταν παρουσιάστηκε στο θέατρο Badminton από τους αρχικούς της συντελεστές, και ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη βραδιά, ειδικά αν το δεις με μια σουρεαλιστική διάθεση.

Εντάξει, δεν είναι και Τσέχωφ στα νοήματα, αλλά και ούτε σας πλασάρεται ως αυτό. Έξυπνο και φρέσκο σενάριο, σύγχρονος λόγος, πετυχημένη interactive επικοινωνία με το κοινό, αστειάκια, που άλλοτε βγάζουν εύκολα γέλιο και άλλοτε είναι πολύ πετυχημένα, εγγυώνται την επιτυχία αυτής της παράστασης, η οποία χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες νεανικές κωμωδίες των τελευταίων ετών.

  • Κείμενο: Β. Μαυρογεωργίου
  • Σκηνοθεσία: Κ. Γάκης
  • Ερμηνεύουν: Κ. Γάκης, Δ. Μακαλιάς
  • Σκην. – κοστ.: Αγγ. Παρασκευαΐδη
  • Φωτ.: Κ. Μαραγκουδάκη

Το Θέατρο Αθηνών βρίσκεται Βουκουρεστίου 10 στο κέντρο της Αθήνας και οι παραστάσεις είναι κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9:15 το βράδυ. Το φοιτητικό εισιτήριο κάνει 15 ευρώ, ενώ το κανονικό 18 ευρώ.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 210 3312343

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.