XBLOG logo @2x

200 νέες θέσεις εργασίας στα καταστήματα Public

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ανάπτυξη των καταστημάτων Public, που δημιουργούν 200 νέες θέσεις εργασίας σε μικρές και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη από την αρχή του 2013 έχουν ανοίξει 3 νέα καταστήματα Public σε Ζωγράφου, Χανιά, Κατερίνη, ενώ αναζητούνται στελέχη για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας για τα καταστήματα που θα ανοίξουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε Περιστέρι, Ορεστιάδα, Χαλάνδρι, Κοζάνη, Ψυχικό, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Κόρινθο και Κομοτηνή.

Με μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων πολιτισμού και τεχνολογίας και τη διάθεση ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών της WIND, τα Public δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα σε διάφορους τομείς απασχόλησης. Ήδη στα καταστήματα της αλυσίδας απασχολούνται συνολικά 1000 άτομα, ενώ μέσα στο 2013 θα προκύψουν περισσότερες από 200 νέες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις θέσεις εργασίας στα καταστήματα Public και να συμπληρώσουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις με ένα κλικ εδώ.

Στρατηγική προτεραιότητα του δικτύου καταστημάτων Public που σήμερα αριθμεί 24 καταστήματα, παραμένει η γεωγραφική επέκταση με τη δημιουργία νέων σημείων σε όλη την Ελλάδα. Η υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου θα συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς όλο το 2013 με απώτερο στόχο τη δημιουργία καταστημάτων ακόμη και σε ακριτικές πόλεις και τη διάδοση του concept Public σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα τα Public, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες αναπτύσσονται, επανδρώνουν τα καταστήματά τους με τοπικό δυναμικό, οργανώνουν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλα τα νέα καταστήματα και αναδεικνύουν μέσα από τις εκδηλώσεις τους το τοπικό πολιτιστικό στοιχείο και τους δημιουργούς της κάθε πόλης. Πρόσφατα έλαβε χώρα σχετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην Καλαμάτα, ενώ μέσω της νέας ενότητας «Οι συγγραφείς ταξιδεύουν στην Ελλάδα» τα Public διοργανώνουν παρουσιάσεις βιβλίων στα υποκαταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.