XBLOG logo @2x

Κάλαντα Χριστουγέννων, φέτος απαραίτητη η “Κάρτα Καλάντων”!

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα πιτσιρίκια θα βγουν στους δρόμους να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς, έτσι η κυβέρνηση σκέφτηκε να μην αφήσει τόσα χρήματα να καταλήξουν στους κουμπαράδες των μικρών πολιτών αφορολόγητα και ετοιμάζεται να επιβάλλει την νέα “Κάρτα Καλάντων”!

Το κόστος της Κάρτας Καλάντων θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και η προμήθειά της θα γίνεται από τις ΔΟΥ και τα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που σκοπεύουν να πουν τα κάλαντα και τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να προμηθευτούν δύο κάρτες.

Στην περίπτωση της προμήθειας δύο Καρτών Καλάντων οι μικροί πολίτες που θα θελήσουν να πουν τα κάλαντα και την Ημέρα των Φώτων δεν θα χρειαστεί να προμηθευτούν και τρίτη κάρτα.

Τις ημέρες εκείνες κλιμάκια με “ράμπο” του ΣΔΟΕ θα βρίσκονται επί ποδός πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους στα πιτσιρίκια που θα πρέπει να έχουν μαζί τους την συγκεκριμένη κάρτα καλάντων, διαφορετικά τα κλιμάκια έχουν εντολή να προχωρούν άμεσα στην κατάσχεση των χρημάτων και άλλων ειδών (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τριγωνάκια για τα κάλαντα) που θα βρεθούν επάνω τους.

Τα έσοδα από τις κάρτες καλάντων θα διατεθούν για να περάσουν καλά τις γιορτινές αυτές ημέρες οι υπουργοί μας και οι οικογένειές τους, εις υγείαν των κορόιδων.. -εεε των πολιτών ήθελα να γράψω- της Ελλάδας!

Και τώρα χαλαρώστε! Το παραπάνω ΔΕΝ ισχύει, πρόκειται για αστειάκι που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο ίντερνετ!

Πολύ φοβάμαι όμως ότι με τη φόρα που έχουν πάρει κυβέρνηση, υπουργοί, τρόικα, ΔΝΤ κλπ και επιβάλλουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο και τη μία μείωση μισθών/συντάξεων μετά την άλλη, δε βλέπω να γλιτώνουν ούτε τα πιτσιρίκια που λένε τα κάλαντα τα Χριστούγεννα τα επόμενα χρόνια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.