XBLOG logo @2x

Juengo: Ελληνικό startup, ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο επιβράβευσης

Το Juengo είναι ένα νέο Ελληνικό startup που έχει αναπτυχθεί για να αλλάξει τον τρόπο επιβράβευσης!

Συνοπτικά, είναι μια υπηρεσία επιβράβευσης χρηστών, μέσα από αλληλεπιδράσεις που έχουν με τις κοινότητες στις οποίες ανήκουν. Έτσι κάθε κοινότητα (online όπως ένα blog ή offline όπως μια φοιτητική ομάδα) μπορεί να σχεδιάζει καμπάνιες επιβράβευσης μέσα από τις οποίες οι χρήστες της θα πρέπει να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες για να αποκτήσουν τα πολυπόθητα juengos!

Στη συνέχεια, τα juengos που έχουν αποκτηθεί από τον κάθε χρήστη, μπορούν να εξαργυρωθούν με προσφορές που παρέχονται από τοπικές επιχειρήσεις στον ιστότοπο του Juengo Market.

Το Juengo ακολουθεί ένα τριπλό μοντέλο που περιλαμβάνει τις κοινότητες, τους τελικούς χρήστες και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που διαθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Juengo Market.

Παρά το γεγονός πως το Juengo βρίσκεται σε νηπιακή ακόμα ηλικία, έχει καταφέρει να αναπτύξει αξιόλογες συνεργασίες τόσο με κοινότητες όπως το MTV Greece και το Star.gr, όσο και με επιχειρήσεις όπως τα STER Cinemas και το Allou! Fun Park. Αρκετές άλλες επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες βρίσκονται ήδη στη διαδικασία εγγραφής στο σύστημα του Juengo.

Η εγγραφή στο Juengo είναι εντελώς δωρεάν! Κατά την εγγραφή ο κάθε χρήστης μπορεί να μάθει από ποιες κοινότητες και με ποιούς τρόπους μπορεί να μαζέψει juengos. Οι κάτοχοι smartphone συσκευών (Android, iPhone, iPad) μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή του Juengo που τους παρέχει πληροφόρηση για τις αγορές τους, τις συναλλαγές τους, αλλά και εργαλεία επιβράβευσης όπως ένα ενσωματωμένο QR reader!

Με το Juengo κερδίζουν όλοι! Οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν εκπτώσεις και δώρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν τους πελάτες τους και οι κοινότητες μπορούν να αυξήσουν το μέγεθός τους και να βελτιστοποιήσουν την αλληλεπίδραση με το κοινό τους.

Εξερευνήστε τον κόσμο του Juengo: www.juengo.com και κατεβάστε δωρεάν την mobile εφαρμογή Juengo για χρήστες, στο Google Play όσο και στο Apple Store.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.