XBLOG logo @2x

Jameson Empire Awards 2013 | Διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους

Το Jameson Irish Whiskey και το περιοδικό Empire ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη του δημοφιλούς ερασιτεχνικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους “Done in 60 Seconds”.

Φέτος ο διαγωνισμός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα προέρχονται από 16 χώρες. Η Ελλάδα μαζί με την Ιαπωνία είναι οι νέες συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση, με στόχο να κερδίσουν τον τίτλο “Jameson Empire Done in 60 Seconds champion” του 2013!

Μετά τα περσινά Jameson Empire Awards 2012 όπου η σκηνοθέτης Indira Suleimenova από το Καζακστάν κέρδισε το βραβείο για μία ευφυέστατη απόδοση της ταινίας “Black Swan”, επίδοξοι κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο καλούνται για άλλη μια φορά να γυρίσουν την αγαπημένη τους ταινία σε μόλις 60 δευτερόλεπτα!

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαλέξουν την αγαπημένη τους ταινία και να σκηνοθετήσουν τη δική τους εκδοχή σε ένα μόλις λεπτό!

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013 στο www.jamesonempirediss.com. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα δημοσιευθούν στο website του διαγωνισμού και στο επίσημο YouTube channel για να μπορούν να τις απολαύσουν σινεφίλ από όλον τον κόσμο.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών, η κριτική επιτροπή κάθε χώρας θα τις αξιολογήσει επιλέγοντας αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παγκόσμιο τελικό. Η ελληνική κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τον διάσημο δημιουργό Νίκο Περάκη, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρένο Χαραλαμπίδη και τον κριτικό κινηματογράφου Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Κριτές και συμμετέχοντες μαζί με εκπροσώπους του χώρου του κινηματογράφου θα γιορτάσουν την πρώτη ελληνική συμμετοχή στα Jameson Empire Awards 2013 με ένα πάρτι τον Φεβρουάριο του 2013, όπου θα ανακοινωθεί ο Έλληνας ή η Ελληνίδα που θα κερδίσει το εισιτήριο για τον “Τhe Jameson Empire Done In 60 Seconds Global Final”, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 22 Μαρτίου 2013.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να καλέσετε τους φίλους σας, να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία και να ξεκινήσετε το καλλιτεχνικό σας αριστούργημα μέσα σε 60 μόλις δευτερόλεπτα!

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2012 στο www.jamesonempirediss.com!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.