XBLOG logo @2x

Το XBLOG.GR στα εγκαίνια του νέου iStorm στη Γλυφάδα

Η iStorm Α.Ε., εταιρία του Ομίλου Quest και ο μοναδικός Premium Reseller της Apple στην Ελλάδα, απέκτησε το έκτο κατάστημά της στην χώρα μας. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λεωφόρου Α. Μεταξά 23 στη Γλυφάδα και αντικαθιστά το Document Store (Apple Authorised Reseller & Premium Service Provider) που “μετακόμισε” στη Ν. Σμύρνη.

Στα καταστήματα iStorm θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τόσο της Apple όσο και τρίτων κατασκευαστών (βλ. Microsoft και Withings) που δουλεύουν με τα iPhone, iPad, iPod και Mac.

Όσοι έχετε iPhone, iPad, iPod, Apple Watch ή Mac μπορείτε να βρείτε επίσημα και “ανεπίσημα” αξεσουάρ για την συσκευή σας, όπως θήκες, καλώδια, ακουστικά και πληκτρολόγια, λογισμικό (Microsoft Office) ή κάποιον άνθρωπο να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που έχετε.

Το iStorm Γλυφάδας είχε εγκαίνια την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και το XBLOG.GR ήταν από τους πρώτους εκεί! Όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια την Παρασκευή μπορούσαν επίσης να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για ένα iPhone SE και για άλλα δώρα.

Το πρώτο κατάστημα iStorm άνοιξε τις πόρτες του σχεδόν έξι χρόνια πριν (μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο του XBLOG.GR εδώ) και από τότε έχουν ανοίξει άλλα τρία καταστήματα στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.