XBLOG logo @2x

H iStorm επεκτείνεται στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη προσέλευση κόσμου εγκαινίασε η iStorm το πρώτο εκτός των ελληνικών συνόρων και έβδομο συνολικά κατάστημα Apple Premium Reseller. Οι φίλοι των προϊόντων Apple στην Κύπρο, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το νέο κατάστημα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 4 και Ευαγόρου.

Το νέο Apple Premium Reseller Store, τηρώντας τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, φέρνει στην κυπριακή αγορά την πλήρη σειρά προϊόντων Apple σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες.

Ο Retail Manager της iStοrm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η iStοrm επεκτείνεται στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να φέρουμε και τους Κύπριους καταναλωτές σε επαφή με το αυθεντικό οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm ξέρει να προσφέρει.»

Το έβδομο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης σε θέματα τεχνολογίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.