XBLOG logo @2x

H iSquare αναδείχτηκε Εθνικός Πρωταθλητής στα European Business Awards 2016-17

Η εταιρεία iSquare βραβεύτηκε χτες, σε ειδική τελική στην Βρετανική Πρεσβεία, με το βραβείο «Εθνικός Πρωταθλητής» (National Champion) στην κατηγορία “Entrepreneur of the year” στα European Business Awards, τα οποία διοργανώνονται με την υποστήριξη της RSM Ελλάδας (διεθνές δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών, Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων).

Τα European Business Awards είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη. Η αξιολόγηση των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος, αλλά και η επιλογή των National Champions, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν φέτος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης και μόνο οι 636 αναδείχθηκαν National Champions, ενώ 38 είναι από την Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες και η iSquare.

Η iSquare πέτυχε αυτήν τη σπουδαία διάκριση για τις ιδέες, την ανάληψη αποφάσεων και το όραμα που είχε η διοίκησή της, ενορχηστρώνοντας μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Ο Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η εταιρεία μας διακρίθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής για πρώτη φορά φέτος στα European Business Awards, καθώς αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η ομαδική δουλειά, η επίμονη προσπάθεια και η εστίαση στους στόχους μπορούν να οδηγήσουν σε ανάπτυξη ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.