XBLOG logo @2x

iPod touch & νέα σειρά iPod

Χθες, μαζί με τα νέα iPod, η Apple παρουσίασε και μία νέα, ολοκαίνουρια συσκευή, που ακούει στο όνομα iPod touch! Στη νέα σειρά των iPod περιλαμβάνονται τα νέα iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic και το iPod touch.

Τι είναι όμως το iPod touch; Με απλά λόγια είναι το iPhone χωρίς όμως τη δυνατότητα τηλεφώνου. Διαθέτει οθόνη 3,5″, touch interface, φυσικά Wi-Fi, Safari για την πλοήγηση στο web και ειδικό πλήκτρο για πρόσβαση στο YouTube. Το iPod touch θα πωλείται σε δύο εκδόσεις, μία με χωρητικότητα 8 GB στην τιμή των 299 δολλαρίων και μία με χωρητικότητα 16 GB στην τιμή των 399 δολλαρίων.

Όσον αφορά τα νέα iPod έχουμε και λέμε: Νέο iPod Nano με μεγαλύτερη οθόνη QVGA 2 ιντσών, δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, χωρητικότητες 4 και 8 GB με τιμές 149 και 199 δολλάρια αντίστοιχα και πέντε διαφορετικά χρώματα. Τα νέα iPod Nano, όπως και τα iPod Classic χρησιμοποιούν το Cover Flow, που δεν είναι άλλο από ένα νέο User Interface. Το νέο iPod Video ή iPod Classic θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία των 80 GB στα 249 δολλάρια και μία των 160 GB στα 349 δολλάρια, ενώ αυξάνεται και η αυτονομία που πλέον πλησιάζει τις 40 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 7 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Οι μικρότερες επεμβάσεις έγιναν στο iPod Shuffle, αφού διατηρείται το ίδιο design, θα διατεθεί σε πέντε νέα χρώματα, η χωρητικότητα παραμένει στο 1 GB και η τιμή στα 79 ευρώ.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.