XBLOG logo @2x

iPhone 7 Plus: Νέα φωτογραφία δείχνει διπλή κάμερα και Smart Connector

Μένουν έξι μήνες για την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone από την Apple, όμως από τώρα υπάρχουν διαρροές φωτογραφιών. Πρόσφατα είδαμε την πρώτη υποτιθέμενη φωτογραφία του ‘μικρού’ iPhone 7 και τώρα διέρρευσε το μεγάλο Plus.

Το iPhone 7 Plus, άμα οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, θα έχει διαφορές από το βασικό iPhone 7. Η πρώτη διαφορά που φαίνεται αμέσως είναι η κάμερα – στο Plus θα υπάρχει module κάμερας με δύο αισθητήρες που λογικά θα βοηθάει τον χρήστη να τραβάει καλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και να βάζει διάφορα έξτρα φίλτρα στις φωτογραφίες.

Η δεύτερη διαφορά στο Plus είναι η προσθήκη του Smart Connector. Το Smart Connector παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο γιγαντιαίο tablet iPad Pro και επιτρέπει τη σύνδεση διαφόρων αξεσουάρ με το tablet. Για παράδειγμα το επίσημο πληκτρολόγιο του iPad Pro συνδέεται μέσω του Smart Connector και παίρνει επίσης ρεύμα από αυτό. Το Smart Connector φαίνεται στη φωτογραφία στο κάτω μέρος του iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus leak

Η εταιρία Feld & Vold που παράγει θήκες δημιούργησε τα πρώτα renders του επόμενου iPhone βασισμένη στις τελευταίες φήμες και διαρροές. Βλέπουμε τη διπλή κάμερα, τον νέο σχεδιασμό για τις πλαστικές γραμμές των κεραιών, το Smart Connector και την έλλειψη της θύρας ακουστικών 3.5mm όπως αναφέρουν οι φήμες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.