XBLOG logo @2x

Το iPhone 7 δεν ήταν αρκετά καλό για να κερδίσει τους χρήστες του Galaxy Note 7

Όταν η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 7 θεωρήσαμε ότι θα τα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις, όμως οι προβληματικές μπαταρίες του φρόντισαν να γίνει το αντίθετο. Η ανταπόκριση της εταιρίας στα προβλήματα ήταν άμεση, όμως παρά τις προσπάθειές της δεν μπόρεσε να διορθώσει το πρόβλημα.

Πολλοί θεώρησαν ότι οι αγανακτισμένοι πελάτες της Samsung θα προτιμήσουν τις προτάσεις της Apple για νέο κινητό, όμως σύμφωνα με αναλυτές δεν έγινε έτσι.

Όπως αναφέρει η εταιρεία ερευνών NPD και ο αναλυτής της Stephen Baker, η Samsung κατάφερε να πείσει τους πελάτες της να αφήσουν το Galaxy Note 7 για το Galaxy S7 επειδή το iPhone 7 δεν ήταν αρκετά καλό για να το προτιμήσουν. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο αναλυτής Chetan Sharma ο οποίος αναφέρει ότι το iPhone 7 δεν ήταν αρκετά “εντυπωσιακό” για τους πελάτες της Samsung.

Η Samsung έδωσε την επιλογή στους πελάτες της να επιστρέψουν το Galaxy Note 7 και να πάρουν ένα Galaxy S7 / S7 Edge ή τα λεφτά τους πίσω. Σύμφωνα με αναφορές οι περισσότεροι προτίμησαν την πρώτη επιλογή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.