XBLOG logo @2x

iPhone 4S Unboxing: Ανοίγουμε τη συσκευασία του υπερ-smartphone της Apple

Έφτασε και στο XBLOG.gr το νέο iPhone 4S και ξεκινάμε την παρουσίασή του με το καθιερωμένο Unboxing Video, όπως στις περισσότερες συσκευές που δοκιμάζουμε! Δείτε στο video που ετοιμάσαμε τα περιεχόμενα της συσκευασίας του iPhone 4S αλλά και το πρώτο power on του smartphone!

Δείτε το Unboxing & Power On video!

ΟΚ, τα λόγια είναι περιττά. Είχα πολύ καιρό -επίτηδες- να πιάσω iPhone στα χέρια μου. Είχα στραφεί στο Android, όμως το iPhone… είναι iPhone!

Πρόκειται για μία συσκευή που χαίρεσαι πραγματικά να την κρατάς στα χέρια σου.

Η Apple έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην κατασκευή του 4S, όμορφη και στιβαρή – επιβλητική κατασκευή, αλλά μας τα χαλάει κάπου αλλού και συγκεκριμένα στην αυτονομία της μπαταρίας του iPhone 4S. Ωστόσο επειδή είναι ακόμη πρώτες μέρες που το δουλεύω, θα περιμένω τις επόμενες ημέρες-εβδομάδες για να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα.

Σε αυτό το post θα μείνουμε στο unboxing & power on video που μπορείτε να δείτε παραπάνω και σε μερικές φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

Θα επανέλθω όμως με αρκετά iPhone 4S posts, που θα περιέχουν κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο φυσικά, που, αν και η οικονομική κρίση χτυπάει όλο τον πλανήτη, το συγκεκριμένο smartphone πουλάει σαν… ζεστό καρβέλι ψωμί!

Κλείνοντας αυτό το post, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Cosmote που μου παραχώρησε το iPhone 4S για τις ανάγκες της δοκιμής και παρουσίασής του στο XBLOG.gr.

iPhone 4S Unboxing

iPhone 4S Unboxing

Δείτε επίσης το μοναδικό iPhone 4S Unboxing video στα Ποντιακά!!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.