XBLOG logo @2x

iPad για GPS Navigator στο αυτοκίνητο, γιατί απλά γίνεται!

Αφού είδαμε το iPad σε ρόλο βοηθού χειρουργού κατά τη διάρκεια επέμβασης, το iPad στην κουζίνα, το iPad να αντικαθιστά τα χαρτιά σε τηλεοπτική εκπομπή, να είναι πολύτιμος συνεργάτης σας στη λιμουζίνα ή να μπορείτε να ελέγξετε μία θαλαμηγό με αυτό, ήρθε η ώρα να δούμε και πώς τα πάει ως GPS navigator στο αυτοκίνητο!

Μπορεί να είναι λίγο μεγάλο (το iPad διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών) για να τοποθετηθεί στο σημείο που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ή στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο λειτουργεί άψογα. Αν λοιπόν το αυτοκίνητό σας διαθέτει μεγάλο παρμπρίζ τότε λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα, με την έννοια ότι δεν σας περιορίζει αρκετά την ορατότητα.

Από την άλλη προσωπικά πιστεύω ότι με το iPad σε εκείνο το σημείο στο αυτοκίνητο ίσως είναι λιγάκι επικίνδυνο να κυκλοφορήσει κανείς ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, οπότε αν μπορούσε να τοποθετηθεί λίγο χαμηλότερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα.

Anyway, δύο είναι τα apps που θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε στο iPad για να το μετατρέψετε σε GPS navigator, το πρώτο είναι το Sygic Aura 2.1 (29,99 ευρώ) και το δεύτερο το Navigon Mobile Navigator 1.7 (49,99 ευρώ).

Δείτε το βίντεο!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.