XBLOG logo @2x

Το iPad 2 ήρθε στην Ελλάδα για 1 ημέρα! Το Πάσχα πάλι!

Η νέα ταμπλέτα της Apple παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ, ενώ το Σάββατο 26 Μαρτίου διατέθηκε επίσημα και από τα καταστήματα στη χώρα μας! Καταστήματα όπως iStorm, Golden-i, Πλαίσιο κλπ ξεπούλησαν όσα κομμάτια είχαν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας! Πότε θα έρθουν όμως νέα κομμάτια iPad 2 για όσους θέλουν να το αγοράσουν;

Ο ντόρος που προκλήθηκε με την κυκλοφορία του iPad 2 ήταν μεγάλος όπως και το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν τις νέες τεχνολογίες, είτε είτε Apple fans είτε όχι.

Στις ΗΠΑ είδαμε τις κλασικές ουρές από κόσμο έξω από τα Apple Store που βλέπουμε κάθε φορά που η εταιρία κυκλοφορεί στην αγορά νέο iPhone/iPad κλπ, ενώ αρκετός κόσμος μαζεύτηκε και έξω από τα καταστήματα στη χώρα μας στις 8-9 το πρωί του Σαββάτου 26/3, περιμένοντας να ανοίξουν και να πάρουν το iPad 2 τους.

Δυστυχώς όμως παρά το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, τα iPad 2 που ήρθαν στη χώρα μας ήταν… ελάχιστα!

Κάθε κατάστημα που είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι το Σάββατο 26/3 θα έχει iPad 2 προς πώληση, δεν είχε παρά 25 ή το πολύ 30 κομμάτια, τα οποία όπως είναι φυσικό έφυγαν μέσα σε μερικές ώρες!

Τα περισσότερα κομμάτια πήγαν σε αυτούς που είχαν κάνει προ-παραγγελία το προηγούμενο διάστημα ή/και είχαν αφήσει κάποια προκαταβολή στα καταστήματα και έτσι απέκτησαν από τους πρώτους το νέο tablet της Apple.

Έτσι, όσοι πρόλαβαν, το iPad 2 είδαν!

Το ερώτημα των ημερών είναι όμως πότε θα γίνει νέα παραλαβή iPad 2 από τα καταστήματα στη χώρα μας;

Τηλεφωνήσαμε στα καταστήματα, ρωτήσαμε αν υπάρχουν διαθέσιμα iPad 2, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μας να αγοράσουμε ένα.

Πρώτα καλέσαμε στο iStorm, Apple Premium Reseller, κατάστημα που ανήκει στον όμιλο Quest και βρίσκεται στο Κολωνάκι, απ΄όπου μας είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα iPad 2 προς πώληση (κάτι που γνωρίζαμε). Ρωτήσαμε αν αναμένεται νέα παραλαβή αυτή την εβδομάδα και η απάντηση ήταν όχι.

Αμέσως μετά πήραμε τηλέφωνο στο Golden-i, επίσης Apple Premium Reseller, κατάστημα που ανήκει στην Ace Hellas και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, απ΄όπου μας είπαν ότι iPad 2 προς πώληση δεν υπάρχουν και ότι νέα παραλαβή αναμένεται σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Δηλαδή, το iPad 2 ήρθε στην Ελλάδα για 1 ημέρα!

Νέα iPad 2 το Πάσχα λοιπόν!

Υπομονή και αν είστε τυχεροί και έρθουν iPad 2 την Μεγάλη Εβδομάδα, θα σουβλίσετε αρνάκι την Κυριακή του Πάσχα, σερφάροντας παράλληλα από το iPad 2 μέσω 3G από το χωριό ή το νησί σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.