XBLOG logo @2x

Η ανακοίνωση της iSquare για το iPad 2

Ο Steve Jobs παρουσίασε το νέο iPad 2, ήδη έχουμε δει αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, iPad 2 βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο με την στιγμή της παρουσίασης του iPad 2 από τον Steve Jobs. Σήμερα το πρωί εξέδωσε το δικό της δελτίο τύπου για το iPad 2 η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, που θα διαθέσει την νέα ταμπλέτα από το κατάστημα iStorm και το istorm.gr στις 26 Μαρτίου, οπότε και θα έρθει το iPad 2 στη χώρα μας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της iSquare για το iPad 2:

Η Apple ανακοινώνει το iPad 2
Με ολοκαίνουργια σχεδίαση, λεπτότερο & ελαφρύτερο, με 10 ώρες μπαταρίας

Η Apple παρουσίασε χτες το iPad 2, την επόμενη γενιά της επαναστατικής συσκευής για browsing στο internet, για να διαβάζεις και να στέλνεις email, να απολαμβάνεις φωτογραφίες και video, να ακούς μουσική, να παίζεις παιχνίδια, να διαβάζεις ebooks και πολλά περισσότερα. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του iPad 2 του επιτρέπει να είναι 33% πιο λεπτό και έως και 15% ελαφρύτερο από το πρώτο iPad, ενώ  εξακολουθεί να διατηρεί την 9,7 ίντσων LED-backlit οθόνη του.

Το iPad 2 διαθέτει τον νέο Α5 dual-core επεξεργαστή της Apple που προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα και μοναδικά γραφικά, ενώ τώρα πλέον διατίθεται με δύο κάμερες, μια στην μπροστινή όψη και μία στην πίσω. Με αυτές τις δύο κάμερες ο χρήστης μπορεί να τραβήξει video υψηλής ευκρίνειας 720p, αλλά ακόμα και να συνομιλήσει με άλλους χρήστες που διαθέτουν είτε iPad, είτε Mac, iPod touch ή iPhone 4 μέσω της πρωτοπορειακής εφαρμογής FaceTime. Αν και πλέον είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο εξακολουθεί να ενσωματώνει μπαταρία με διάρκεια ζωής 10 ώρες. Το iPad 2 θα διατίθεται σε δύο χρώματα,  μαύρο και άσπρο ενώ με τη νέα πρωτοποριακή θήκη Smart Cover,  που παρουσιάστηκε χτες, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σε δέρμα και πολυουρεθάνη.

«Με πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις, το iPad έχει οριοθετήσει μια εντελώς καινούρια κατηγορία φορητών συσκευών», τόνισε ο Steve Jobs, CEO της Apple. «Ενώ άλλοι προσπαθούν ακόμα να αντιγράψουν την πρώτη γενιά εμείς παρουσιάσαμε τη δεύτερη, γεγονός που ανεβάζει τον πήχυ πολύ υψηλά για τον ανταγωνισμό».

Το iPad 2 θα περιλαμβάνει το νέο Λειτουργικό iOS 4.3, που αποτελεί το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές και που πλέον θα δίνει τη δυνατότητα για γρηγορότερο browsing στο internet μέσω του Safari και για iTunes Home Sharing, ενώ προσφέρει μια σειρά βελτιώσεις στην τεχνολογία AirPlay και πολλά ακόμα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το πρωτοποριακό Smart Cover παρέχει προστασία στην οθόνη του iPad, είναι σχεδιασμένο με ένα μοναδικό μαγνητικό μηχανισμό αναδίπλωσης, που εύκολα προσαρμόζεται και αφαιρείται, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad όταν είναι ανοιχτό και το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του.

Η Apple ακόμα ανακοίνωσε ότι οι δημοφιλείς εφαρμογές iMovie και GarageΒand προσαρμόστηκαν ειδικά για το iPad με μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών και είναι πλέον διαθέσιμες από το App store.

Το iPad 2 “τρέχει” πάνω από 350.000 εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στο App Store, ενώ 65.000 έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το iPad.

Το iPad 2 θα διατίθεται σε Wi-Fi έκδοση καθώς Wi-Fi + 3G και σε χωρητικότητες των 16, 32 & 64 GB.  Θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Αμερική στις 11 Μαρτίου και στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο, όπως και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, στις 25 Μαρτίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.