XBLOG logo @2x

Το iPad 2 και από την Cosmote στην Ελλάδα

Το iPad 2 θα πωλείται πλέον στην χώρα μας και από την Cosmote. Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε την διάθεση του iPad 2 σε Γερμανία, Αυστρία, Ελλάδα, Ολλανδία και Πολωνία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

Tο iPad 2 σε πέντε χώρες φέρνει η Deutsche Telekom

«Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διαθέσει προς πώληση το iPad2 με Wi-Fi + 3G στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Πολωνία. Η Deutsche Telekom προσφέρει ήδη σειρά ελκυστικών προγραμμάτων ειδικά για το iPad. Όλα τα προγράμματα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα χωρίς να απαιτείται συμβόλαιο ώστε να παρέχεται στους πελάτες η /δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ή απενεργοποιήσουν το πρόγραμμά τους ανά πάσα στιγμή.

Το iPad 2 αποτελεί τη δεύτερη γενιά της επαναστατικής νέας συσκευής της Apple. Διαθέτει ολοκαίνουριο σχεδιασμό, λεπτότερο κατά 33 % και ελαφρύτερο κατά 15 % από ότι το αρχικό iPad, ενώ διατηρεί και την εντυπωσιακή οθόνη LCD των 9,7 ιντσών με τον οπίσθιο φωτισμό LED. Με τον νέο διπύρηνο επεξεργαστή A5, το iPad 2 αποτελεί εγγύηση για αστραπιαία απόδοση και εντυπωσιακά γραφικά. Επίσης ενσωματώνει δύο κάμερες, μία κάμερα VGA στη μπροστινή πλευρά που έχει σχεδιαστεί για τις εφαρμογές FaceTime και Photo Booth και μία στην πίσω πλευρά για την καταγραφή video HD 720p, που φέρνει για πρώτη φορά στους χρήστες του iPad την εφαρμογή FaceTime. Αν και λεπτότερο, ελαφρύτερο και εξοπλισμένο με πολλά νέα εργαλεία, το iPad 2 μπορεί να λειτουργεί ακόμη και 10 ώρες*, όπως το παλιό.

Όπως δηλώνει ο Edward Kozel, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Deutsche Telekom, «το iPad2 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς και αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο του οράματος της Deutsche Telekom για συνεχή συνδεσιμότητα στη ζωή και την εργασία (Connected Life and Work)». Συνεχίζει δηλώνοντας «Είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε το iPad 2 απευθείας στους πελάτες μας στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Πολωνία».

Πλήρεις λεπτομέρειες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του iPad σε κάθε χώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

* Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση της συσκευής, τις ρυθμίσεις και άλλους παράγοντες. Η απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.