XBLOG logo @2x

Τώρα μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες στο Instagram από το site του

Αν για οποιαδήποτε λόγο θες να απεγκαταστήσεις το Instagram από το κινητό σου, αλλά να συνεχίσεις να μπαίνεις στο κοινωνικό δίκτυο, σου έχουμε ευχάριστα νέα. Η Facebook πλέον επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο κινητών του Instagram για το ανέβασμα φωτογραφιών, και εφόσον ήδη μπορούσαμε να δούμε την ροή από τον ιστότοπο, ουσιαστικά το site μπορεί να αντικαταστήσει το app.

Υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί στο site του Instagram. Η εταιρία δεν επιτρέπει το ανέβασμα βίντεο, την προσθήκη φίλτρων, την προσθήκη της φωτογραφίας στο Stories ή την αποστολή προσωπικού μηνύματος. Γενικά η επεξεργασία φωτογραφιών είναι περιορισμένη, αφού επιτρέπεται μόνο η περιστροφή και το κόψιμο των φωτογραφιών.

Ακόμη, έγινε διαθέσιμη και η σελίδα Explore στο site του δικτύου. Η εταιρία δοκίμαζε αυτή τη λειτουργία από τον Μάρτιο, σύμφωνα με το TechCrunch.

Το mobile website του Instagram μέχρι σήμερα άφηνε τον κόσμο να δει μόνο τις ειδοποιήσεις και τη ροή, αλλά τώρα έγινε εμφανισιακά ίδιο με την πραγματική εφαρμογή. Παρόλα αυτά, η εταιρία δεν επανασχεδίασε και δεν τροποποίησε την σελίδα για υπολογιστές, επομένως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο από το κινητό ή το tablet σας. Τουλάχιστον για την ώρα.

Η εταιρία θέλει να κάνει τη πλατφόρμα πιο προσβάσιμη, ανεξαρτήτως την σύνδεση και τη συσκευή του χρήστη. Για αυτό τώρα αναβάθμισε το site της και πρόσφατα ανακοίνωσε μια offline λειτουργία για τους χρήστες με Android συσκευές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.