XBLOG logo @2x

Νέα gaming PC Quest στην Ελλάδα από την Info Quest

Τη διάθεση μιας νέας σειράς πανίσχυρων υπολογιστών Quest, αποκλειστικά για τους φανατικούς gamers, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies. Οι νέοι Quest Legend powered by Asus, έχουν κερδίσει πολύ υψηλές θέσεις στις επίσημες μετρήσεις του Passmark, του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος αξιολόγησης επιδόσεων, και υποστηρίζουν ακόμα και πολύ απαιτητικά VR παιχνίδια όπως το Portal 3, το Half Life 3 και το Eve Valkyrie που αναμένεται να κυκλοφορήσουν προσεχώς, δίνοντας στο Gaming άλλη διάσταση.

Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μητρικές κάρτες ΑSUS, οι οποίες είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά για να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς gamers, προσφέροντας μέγιστη απόδοση, απίστευτο ήχο και μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, αξιοποιούν τους πανίσχυρους επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς καθώς και της τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών Nvidia GeForce. Τις συνθέσεις συμπληρώνουν μοναδικά υποσυστήματα, όπως το τροφοδοτικό Corsair, οι μνήμες της Kingston, που τρέχουν στα 3200MHz, ο SSD primary δίσκος Kingston HX Fury 240GB, που προσφέρει ταχύτατους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης εφαρμογών, ο 2TB σκληρός δίσκος της Western Digital για ασφαλή αποθήκευση χιλιάδων αρχείων και το εντυπωσιακό κουτί Noctis 450 της ΝΧΖΤ, με πολλές υποδοχές για extra δίσκους και σύστημα υδρόψυξης.

Info Quest Gaming PC

Οι νέοι Quest Legend powered by Asus, είναι διαθέσιμοι σε τρεις συνθέσεις – Quest Legend i7K-GTX1070, Quest Legend i7-GTX1070 & Quest Legend i5-GTX1060 – αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών pick & return από την Info Quest Technologies.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.