XBLOG logo @2x

In.gr: Επιτέλους redesign μετά από πολλά χρόνια!

Το ανανεωμένο σχεδιαστικά In.gr
Το ανανεωμένο σχεδιαστικά In.gr

Επιτέλους ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αποφάσισε να προχωρήσει σε redesign της διαδικτυακής πύλης in.gr. Θα πρέπει να πέρασαν 10 χρόνια αν δε κάνω λάθος που το γνωστό portal είχε τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό…

Εκ πρώτης όψεως το καινούριο in.gr σίγουρα αποπνέει μια “φρεσκάδα”, ιδίως για τους σταθερούς επισκέπτες αρκετοί από τους οποίους το είχαν/έχουν σαν homepage στο browser τους, ωστόσο προσωπικά η κεντρική σελίδα του in.gr μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ φορτωμένη.

Είναι ένα κατεβατό που περιέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις, όλες τις ενότητες με τις πιο πρόσφατες καταχωρήσεις (ειδήσεις, άρθρα, παρουσιάσεις κλπ), συν όλα τα εξτρά κομμάτια του portal (αφιερώματα κλπ).

Το ίδιο φορτωμένες μου φαίνονται και οι κεντρικές σελίδες των βασικών ενοτήτων που υπάρχουν στο πάνω μενού (ειδήσεις, αθλητισμός, αυτοκίνητο, οικονομία κλπ).

Φυσικά στο logo του in.gr προστέθηκε και η ένδειξη “beta”, οπότε θέλω να πιστεύω ότι σύντομα το portal θα γίνει πιο “ελαφρύ”.

Τα δύο τελευταία επισκεπτόμουν το in.gr περίπου 1-2 φορές το μήνα, αφού για την ενημέρωσή μου επιλέγω περισσότερο πλέον newsit.gr και zougla.gr. Ίσως δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο in.gr, θέλω όμως να ελαφρύνουν αρκετά η κεντρική σελίδα και οι κεντρικές σελίδες των κατηγοριών.

Εσείς ποιο portal επισκέπτεστε περισσότερο;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.