XBLOG logo @2x

Έρχεται η 1η Image + Tech Expo, το Μάρτιο στην Αθήνα

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την IMAGE + TECH expo, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η IMAGE + TECH expo θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των νέων τεχνολογιών, της φωτογραφίας και video.

Ήδη η έκθεση έχει εξασφαλίσει ιδιαίτερα σημαντικές συμμετοχές μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, δείχνοντας εμπιστοσύνη και πιστεύοντας στην επιτυχία διεξαγωγής της πρώτης μεγάλης έκθεσης εικόνας και τεχνολογίας στη χώρα μας.

Η IMAGE + TECH expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, meeting rooms, διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι χώροι διεκπεραίωσης τους.

Στην IMAGE + TECH expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αποκλειστικό για εκθέσεις και παρουσιάσεις διεθνών προδιαγραφών κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες, επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Συνάντηση στην IMAGE + TECH expo για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα!

H IMAGE + TECH expo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με την συνεργασία του ΣΕΚΕΕ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.