XBLOG logo @2x

IMAGE + TECH expo: Η κορυφαία έκθεση εικόνας και τεχνολογίας στην Ελλάδα

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την “IMAGE + TECH expo”, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Νέων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η “IMAGE + TECH expo” θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου φωτογραφίας – video και νέων τεχνολογιών.

Αναλυτικά θα παρουσιαστούν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κα. Στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, οθόνες, hardware και smart devices, όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, software & application development, gaming, κα.

H “IMAGE + TECH expo” θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, meeting rooms, διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings.

Στην “IMAGE + TECH expo”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αποκλειστικό για εκθέσεις και παρουσιάσεις Διεθνών προδιαγραφών κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Συνάντηση στην “IMAGE + TECH expo” για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα! 10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.