XBLOG logo @2x

IKEA 10 Χρόνια στην Ελλάδα, Κερδίστε συλλεκτικό βιβλίο!

Τα ΙΚΕΑ κλείνουν 10 χρόνια στην Ελλάδα, οι IKEA fans εκεί έξω φαίνεται ότι είστε πολλοί, αν κρίνω από τις επισκέψεις σας στα IKEA posts εδώ στο xblog.gr, οπότε όταν έλαβα σήμερα το συλλεκτικό βιβλίο “IKEA 10 Years Smart Living in Greece” το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να το κληρώσω και να το κερδίσει ένας από όλους εσάς!

Update (13/1/2011 13:20): Κατόπιν κλήρωσης που έγινε με τη βοήθεια του random.org, το βιβλίο κερδίζει η “Lopi” που άφησε το σχόλιο #39, γράφοντας: «IKEA, πολύ με στεναχωρήσατε όταν πήγα να πάρω την LACK βιβλιοθήκη (κατάλογος σελ. 84) και μου είπατε ότι την καταργήσατε στην Ελλάδα. Αν κερδίσω το βιβλίο ΜΠΟΡΕΙ και να σας συγχωρέσω».

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post, γράφοντας κάτι σχετικά με τα IKEA στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει στα ελληνικά ΙΚΕΑ καταστήματα, αγαπημένο έπιπλο ή άλλο προϊόν που έχετε αγοράσει από κάποιο ΙΚΕΑ κλπ!

Προσοχή να γράψετε σωστά το όνομα και το email σας, αφού ο τυχερός ή η τυχερή θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του βιβλίου (μέσω courier με χρέωση παραλήπτη, 5-10 ευρώ). Αφήνετε ένα σχόλιο ο καθένας, μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59!

Θα ακολουθήσει κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού θα γίνει σε αυτό το post!

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου “IKEA 10 Χρόνια στην Ελλάδα” στο βίντεο που ακολουθεί!

ΙΚΕΑ Ελλάδα 10 Χρόνια

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.