XBLOG logo @2x

IceBreak: Σπάστε τον πάγο στο iPhone!

Αφού το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και λίγο καιρό, νομίζω πως ήρθε η ώρα να δροσίσετε ή καλύτερα να παγώσετε το iPhone σας! Πριν από λίγες μέρες μπαίνοντας στο site της GreatApps, εντόπισα μια νέα εφαρμογή που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σύντομα στην αγορά.

Η νέα εφαρμογή μάλλον ακούει στο όνομα Ice Break και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Tap Force, με την οποία το iPhone αντιλαμβάνεται την δύναμη που ασκείται πάνω στην οθόνη.

Πιέζοντας δυνατά λοιπόν την οθόνη θα καταφέρετε να σπάσετε τα κομμάτια πάγου που έχουν σχηματιστεί στο τηλέφωνό σας και να αποκαλύψετε την επιφάνεια εργασίας σας ή όποια άλλη εικόνα θέλετε.

Αν δεν ασκήσετε μεγάλη πίεση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ραγίσετε τον πάγο, χωρίς όμως να τον σπάσετε. Μπορώ από τώρα να φανταστώ τους χρήστες του iPhone να προσπαθούν να σπάσουν τον πάγο σε συγκεκριμένα σημεία, έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι αγαπημένες τους εικόνες.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το παραπάνω βίντεο και σκεφθείτε από τώρα την εικόνα που θα αποκαλύψετε σπάζοντας τον πάγο στο δικό σας iPhone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.