XBLOG logo @2x

iCamping iPhone App για τους φίλους του Camping

Είσαι φίλος του camping, ψάχνεις ποιο θα είναι το επόμενο νησί που θα πας να κατασκηνώσεις με την παρέα σου για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και έχεις και iPhone; Τέλεια! Στο “iCamping Greece” iPhone App θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα!

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή για κάμπινγκ στην Ελλάδα, η οποία ανέβηκε στο App Store την 1η Ιουλίου 2010 και παρέχει πληροφορίες για περισσότερα από 100 κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα σε πρώτη φάση, αφού σύντομα θα προστεθούν κι άλλα.

Όταν τρέξετε το application μπορείτε να δείτε όλα τα καταχωρημένα κάμπινγκ με αλφαβητική σειρά, να κάνετε αναζήτηση βάσει των κριτηρίων που θέλετε [πχ Νομός Κυκλάδων, Παραθαλάσσιο, με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων, Mini Market, με παροχή ρεύματος], ή να δείτε όλα τα καταχωρημένα κάμπινγκ πάνω στον ελληνικό χάρτη και να επιλέξετε αυτό που θέλετε.

Για κάθε κάμπινγκ που θα επιλέξετε μπορείτε να δείτε μια σειρά από πληροφορίες, όπως σε ποιο νομό/περιοχή βρίσκεται, τον αριθμό τηλεφώνου/φαξ, τη διεύθυνση του site του (αν διαθέτει site), τις θέσεις για σκηνές που διαθέτει, το εμβαδόν του, τους μήνες που λειτουργεί, καθώς επίσης και τις ανέσεις που διαθέτει, όπως parking, πλυντήρια, κουζίνα, φαρμακείο, ντους, πισίνα κλπ.

Το iCamping Greece app [download link] υποστηρίζει ελληνικά και αγγλικά και μπορείτε να το κατεβάσετε από το iTunes έναντι του ποσού των 1,59 ευρώ.

Camping iPhone App

Camping Greece iPhone

iCamping Greece

iCamping Greece iPhone App

iCamping Greece iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.