XBLOG logo @2x

Huawei TalkBand B1, η πρώτη συσκευή της Huawei που φοριέται [MWC 2014]

Την πρώτη της συσκευή που φοριέται αποκάλυψε η Huawei στο Mobile World Congress 2014 στην Βαρκελώνη!

To Huawei TalkBand B1 είναι η τέλεια υβριδική «talk and track» συσκευή-σύντροφος για το MediaPad X1, η οποία διαθέτει βελτιωμένη συνδεσιμότητα μέσω ασύρματων κλήσεων και την παρακολούθηση καθημερινής δραστηριότητας εν κινήσει.

Με ασύρματο ακουστικό Bluetooth 4.1, το TalkBand Β1 επιτρέπει έως και επτά ώρες συνεχούς ομιλίας και περιλαμβάνει μία 1.4-ιντσών εύκαμπτη οθόνη OLED. Το TalkBand B1 έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ασύρματες κλήσεις για συσκευές συμβατές με Android 2.3+ και iOS 5.0+ και συγχρονίζει αβίαστα μέσω NFC. Για πρόσθετη ασφάλεια, το TalkBand B1 δονείται αν απομακρυνθεί περισσότερο από 10 μέτρα από τη συγχρονισμένη έξυπνη συσκευή.

Το TalkBand B1 παρακολουθεί ασύρματα το χρόνο δραστηριότητας και την πρόοδό της, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων που πραγματοποιούνται, των χιλιομέτρων που καλύπτονται και των θερμίδων που καίγονται. Καταγράφει έξυπνα τη διάρκεια και ποιότητα του ύπνου και διαθέτει «έξυπνο» ξυπνητήρι και λειτουργία «σιέστας» για ξεκούραση χωρίς ενοχλήσεις.

Το TalkBand Β1 είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικά, ανθεκτικά στον ιδρώτα και στον ήλιο υλικά για την αποφυγή της φθοράς και του αποχρωματισμού. Με βάρος μόλις 26g και πάχος 14,6 χιλιοστά, η συσκευή διαθέτει ένα μοντέρνο σχεδιασμό εύκαμπτης καμπύλης που εφαρμόζει απόλυτα γύρω από τον καρπό. Το ακουστικό 9.4γρ βρίσκεται με ασφάλεια μέσα στο λάστιχο του TalkBand Β1 και αφαιρείται εύκολα όταν χρειαστεί.

Με μπαταρία 90 mAh, η διάρκεια ζωής του TalkBand B1 φτάνει τις έξι ημέρες, χωρίς την ανάγκη για επαναφόρτιση, και η φόρτιση μέσω του USB διαρκεί μόνο δύο ώρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.