XBLOG logo @2x

Huawei P9 όπως λέμε Robert Lewandowski

Όλοι στην Πολωνία θα ήθελαν να μοιάσουν στον Robert Lewandowski, ο οποίος είναι ο αρχηγός της Eθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και ο ήρωας κάθε Πολωνού. Ακόμη και αυτοί που δεν γνωρίζουν πολλά από ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο δεν ξέρουν τι είναι κόρνερ, πώς δίνεται σωστά το κτύπημα στην μπάλα ούτε καν τι σημαίνει γκολ, που αποτελεί στόχο κάθε ποδοσφαιριστή, ξέρουν ακριβώς ποιος είναι ο Lewandowski. Έτσι, οι συμπατριώτες του είναι περήφανοι για την διεθνή φήμη και τον σεβασμό που έχει κερδίσει. Ο καθένας θα ήθελε να είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής όπως ο Πολωνός στράικερ, έστω και για λίγο. Όμως, αυτό κάθε άλλο πάρα εύκολο είναι. Μία μεγάλη πρόκληση όπως ακριβώς το Huawei P9…

Ταχύτητα – Ένας εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής
Ο Robert Lewandowski είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής, ικανός να ξεπεράσει πρώτος έναν αντίπαλο για να του πάρει την μπάλα, να κάνει μία προσποίηση πριν ο παίκτης που τον μαρκάρει συνειδητοποιήσει τι έγινε και να χτυπήσει πιο γρήγορα… από αστραπή! Με την ίδια λογική, δεν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσετε κάποια καθυστέρηση στην απόδοση του P9, ακόμη και για κλάσματα του δευτερολέπτου. Με ένα οκταπύρηνο CPU και ένα ισχυρό GPU τρέχει εφαρμογές, αλλάζει εργασίες και υποστηρίζει 3D παιχνίδια με απαράμιλλη ταχύτητα.

Αντοχή – Μπαταρία μακράς διάρκειας
Ατέλειωτες ώρες γυμναστικής, εξαντλητικές προπονήσεις, αγώνες όπου πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να παραμένει πάντα στον δρόμο της επιτυχίας, καθώς και να γίνεται ο αρχηγός που θα εμπνέει και θα οδηγεί τους συμπαίκτες του στη νίκη. Όλα αυτά απαιτούν απίστευτη αντοχή από τη μεριά του Robert Lewandowski καθώς δεν μπορεί να ξεμείνει από ενέργεια. Η Huawei σχεδίασε το P9 ώστε να μπορεί να δουλεύει ακούραστα και έτσι να συμβάλλει στη συνεχή λειτουργία. Αντλεί την αντοχή του από μία 3000 mAh μπαταρία και ένα ιδανικό σύστημα ενεργειακής διαχείρισης και βελτιστοποίησης.

Εμπιστοσύνη – Ασφάλεια
Οι Πολωνοί εμπιστεύονται απόλυτα τον Robert Lewandowski. Πιστεύουν ότι ως αρχηγός θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται και βασίζονται πάνω του γιατί γνωρίζουν ότι μπορεί να φροντίσει για τα πάντα και ότι ποτέ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να εμπιστευτείτε το Huawei P9. Όλα τα δεδομένα σας, οι οικογενειακές και προσωπικές σας φωτογραφίες, οι συζητήσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους και οτιδήποτε διαχειρίζεστε, προστατεύονται καλά στη μνήμη του smartphone σας με «φύλακα-άγγελο» έναν εξαιρετικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν θα αφήσει κανέναν ξένο (αντίπαλο) να εισβάλει στο κινητό σας (….να πατήσει την περιοχή σας…).

Αστραπιαία & φοβερά αντανακλαστικά – Μία εξαιρετικά γρήγορη εστίαση
Μέσα στο γήπεδο και τους αγωνιστικούς χώρους δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη. Οι ευκαιρίες έρχονται και παρέρχονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση. Ένας καλός παίκτης μπορεί να τις αντιληφθεί και οφείλει να είναι έτοιμος να τις διαχειριστεί. Ένας εξαιρετικός παίκτης, όπως ο Robert Lewandowski, έχει την ικανότητα να κάνει τις ευκαιρίες πράξεις προτού εξαφανιστούν. Το ίδιο ισχύει και με την καθημερινότητα στη ζωή. Το Huawei P9 θα σας δώσει τη μία και μοναδική ευκαιρία που μπορεί να έχετε για να απαθανατίσετε φωτογραφία τον γιο σας την ώρα που βάζει το πρώτο του γκολ με την ομάδα που παίζει. Το υβριδικό του AF laser με ανίχνευση φάσης προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα εστίασης για να τραβήξετε την καλύτερη φωτογραφία.

Στιλ και γοητεία – Τέλειος σχεδιασμός και εργονομία
Ας είμαστε ειλικρινείς. Η εμφάνιση μετράει! Αν ο Robert Lewandowski ήταν γκρινιάρης, κοινωνικά αδέξιος και φυσιογνωμικά κάτω του μετρίου, μπορεί να εκτιμούσαμε ακόμη το εξαιρετικό του ταλέντο, την δυναμική και τις ικανότητές του. Αλλά σίγουρα δεν είναι πιο ευχάριστο να μας ελκύει ένας συμπαθής, όμορφος άντρας με ένα ελαφρώς πονηρό χαμόγελο; Οι σχεδιαστές του P9 φαίνεται ότι κατανόησαν τέλεια τη σκέψη αυτή και επένδυσαν πάνω της. Δημιούργησαν ένα smartphone που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στιλ: Μία πραγματική απόλαυση στο μάτι και μια μοναδική ευχαρίστηση στην αφή. Ένας ιδανικός συνδυασμός από εξευγενισμένα υλικά που βαδίζει χέρι – χέρι με το τέλεια σχεδιασμένο, όμορφο και εργονομικό περιβάλλον. Μια τέλεια απόδοση που κλείνει… παιχνιδιάρικα το μάτι στον επίδοξο χρήστη.

Μοναδικό στο είδος του – Ασύγκριτη υπεροχή
Ο Robert Lewandowski δεν είναι απλώς άλλος «ένας» ποδοσφαιριστής. Μέσα στο γήπεδο δεν είναι εύκολο να τον αντικαταστήσεις με κάποιον άλλο συμπαίκτη του χωρίς να προκαλέσεις την αντίδραση της εξέδρας και κυρίως χωρίς να ανατραπούν οι αγωνιστικές και βαθμολογικές ισορροπίες. Οι συμπατριώτες του τον εκτιμούν και τον θαυμάζουν για όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδική προσωπικότητά του και ο συνδυασμός όλων αυτών τον κάνουν έναν και μοναδικό. Το ίδιο ισχύει και για το Huawei P9. Αυτή η συσκευή είναι ένας μοναδικός συνδυασμός απόδοσης, με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τέλεια δεξιοτεχνία, μία πρωτοπόρα και ασύγκριτη φωτογραφική μηχανή, καθώς και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καλά μελετημένο, με εκλεπτυσμένη εργονομία. Με αυτό το σύνολο των ιδιοτήτων, το Huawei P9 είναι όπως ο Robert Lewandowski: Μοναδικό και αναντικατάστατο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.