XBLOG logo @2x

Η Huawei πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά και υποστηρίζει την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς

Η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση του ελληνικού κοινού στις συσκευές της Huawei αποτυπώθηκε με ακόμη μία ευκαιρία. Το κορυφαίο Huawei P9 πρωταγωνίστησε και στη διάρκεια της νεοαφιχθείσας στην εγχώρια αγορά Black Friday.

Σε συνέχεια μιας εξαιρετικής χρονιάς, η Huawei επιβεβαιώνει την ηγετική παρουσία της στη χώρα μας, τόσο στο κομμάτι των καταναλωτικών προϊόντων, όσο και στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Με πρωτοποριακές λύσεις που την καθιστούν τη νούμερο ένα εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, η Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στην ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς και παρέχει την τεχνογνωσία ανάπτυξης κρίσιμων υποδομών, που δημιουργούν το περιβάλλον για την πρόοδο της ψηφιακής οικονομίας.

Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυό της, το οποίο στηρίζεται στην εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες για πάνω από 20 χρόνια, η Huawei είναι προσηλωμένη στην παροχή των πιο πρόσφατων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Όπως με το Huawei P9, το πρώτο smartphone που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την εμβληματική στις φωτογραφικές μηχανές Leica, αναδεικνύοντας την καινοτομία στη φωτογράφιση με smartphone. H Huawei, έχοντας χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της διπλής κάμερας στο Ρ9, σηματοδότησε νέες τάσεις στη φωτογράφιση μέσω κινητών τηλεφώνων. Ένας μοναδικός συνδυασμός μονόχρωμων και έγχρωμων φωτογραφιών επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων σε επίπεδο λεπτομέρειας πραγματικά εξαιρετικό, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Η εξαιρετικής απόδοσης κάμερα με το σύστημα δύο φακών της Leica είναι μόνο ένας από τους λόγους επιλογής του Huawei P9. Η ταχεία φόρτιση, ο εξελιγμένος επεξεργαστής, το άψογο φινίρισμα, ο πολλαπλών λειτουργιών αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μερικά ακόμα από τα σημεία υπεροχής ενός κορυφαίου smartphone, που έχει υπερβεί τις 9 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα. Γίνεται έτσι το πρώτο high-end smartphone της Huawei του οποίου ο όγκος πωλήσεων αναμένεται να υπερβεί τα 10 εκατομμύρια συσκευές.

Και ο ερχομός του Huawei P9 Blue δίνει μία επιπλέον επιλογή σε όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο. Με άψογο λιτό στιλ και τον απέριττο σχεδιασμό του, ήρθε να ικανοποιήσει όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους κλασικούς χρωματισμούς και με τις καινοτομίες του να κάνει την καθημερινότητα τους ευκολότερη, καθώς προσφέρει και περισσότερη φόρτιση…σε λιγότερο χρόνο, με τον νέο φορτιστή του ταχείας φόρτισης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.