XBLOG logo @2x

Huawei P10 lite: Επίσημο με 5,2” full HD οθόνη και 4GB RAM

Η Huawei προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου mid-ranger Huawei P10 lite. Το κινητό ανήκει στη σειρά P10 η οποία επικεντρώνεται στις επιδόσεις, στη κάμερα και στην αυτονομία, και θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες.

Το Huawei P10 lite ενσωματώνει 5,2-ιντσών full HD οθόνη, Kirin 658 chipset με οκταπύρηνο A53 επεξεργαστή και Mali-T830MP2 μονάδα γραφικών. Όσο για τις μνήμες του, η RAM φτάνει τα 4 GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος τα 32 GB.

Huawei P10 lite Midnight Black

Οι κάμερες δεν είναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι Leica του P10, αλλά και του P10 lite ακούγονται καλές. Η κύρια έχει ανάλυση 12-megapixels και διάφραγμα f/2.2 και η εμπρόσθια 8-megapixels για καθαρές selfies. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Huawei έχει ενσωματώσει την λειτουργία Portrait Selfie που βρίσκουμε και στην ναυαρχίδα της, η οποία επιτρέπει την λήψη selfies με bokeh εφέ.

Η μπαταρία του Huawei P10 lite έχει χωρητικότητα 3,000 mAh και φορτίζει γρήγορα χάρη στον 18W φορτιστή που προσφέρουν οι Κινέζοι. Τρέχει το Android Nougat με την τελευταία έκδοση του EMUI (5.1), πράγμα που σημαίνει ότι υποστηρίζει χειρονομίες, ενσωματώνει το Quik και έχει βελτιωθεί για να διαχειρίζεται καλύτερα την μνήμη και την μπαταρία.

Huawei P10 lite Platinum Gold

Το P10 lite θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου σε Midnight Black και Platinum Gold χρώμα, και δύο εκδόσεις θα έχουν κεραμικό τελείωμα. Τα Βρετανικά καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται παραγγελίες για το κινητό και το χρεώνουν £299 (€345). Τα P10 lite και P10 θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, ενώ το Plus στις 7 Απριλίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.