XBLOG logo @2x

Huawei: Παρουσίασε τα MediaPad X1 και MediaPad M1 [MWC 2014]

Η Huawei παρουσίασε δύο νέες προσθήκες στη σειρά συσκευών MediaPad στο Mobile World Congress 2014.

Με το Huawei MediaPad X1, το λεπτότερο 7-ιντσών LTE κατηγορίας 4 όλα-σε-ένα phablet στον κόσμο και το Huawei MediaPad M1, το 8-ιντσών high end εργαλείο ψυχαγωγίας, η Huawei κάνει πράξη μια ζωή χωρίς περιορισμούς για περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερα μέρη του κόσμου.

Huawei MediaPad X1

Το Huawei MediaPad X1 συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός smartphone και ενός tablet με συνδεσιμότητα 4G LTE για να παρέχει μια σφαιρική εμπειρία mobile. Το σώμα από κράμα αλουμινίου του MediaPad X1 είναι συμπαγές και ζυγίζει λιγότερο από ένα κουτάκι αναψυκτικού στα 239g. Εξαιρετικά λεπτό στα 7,18 χιλιοστά, η συσκευή προσφέρει απίστευτη άνεση και ευκολία στη χρήση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με ένα μόνο χέρι.

Η 7-ιντσών 1200 x 1920 FHD LTPS capacitive οθόνη αφής 10 σημείων, προσφέρει μια απίστευτης ευκρίνειας οπτική εμπειρία και διαθέτει μια εξαιρετική αναλογία οθόνης προς σώμα στο 80%. Το MediaPad X1 διαθέτει τεχνολογία ελέγχου φωτεινότητας (CABC) μαζί με επίπεδο φωτεινότητας 515 nit, επιτρέποντας μία καταπληκτική οπτική ευκρίνεια ακόμη και κάτω από το φως του ηλίου, ενώ περιλαμβάνει επίσης έξυπνη επιφάνεια κρατήματος, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να κρατήσει και να κάνει scrolling ταυτόχρονα.

Το MediaPad X1 τροφοδοτείται από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Kirin 910 1.6 GHz και τρέχει Android 4.2 Jelly Bean. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία (5000 mAh) παρέχει ένα εξαιρετικό χρόνο αναμονής 21 ημερών, πάνω από πέντε πλήρεις ημέρες γεμάτες βίντεο ή web surfing, και επίσης τροφοδοτεί επιπλέον κινητές συσκευές με ανάστροφη λειτουργία φόρτισης.

Το MediaPad X1 χρησιμοποιεί τη λειτουργία «Super Decode Media Files» για την αναγνώριση μεταξύ διάφορων τύπων αρχείων και την εξασφάλιση της ομαλής ροής των πολυμέσων, διατηρώντας παράλληλα την ισχύ της μπαταρίας. Ενσωματώνει επίσης το «Mail Grouping Service», το οποίο κάνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων σημάτων και των ήχων του κινητού τηλεφώνου για την οργάνωση των μηνυμάτων.

Το MediaPad X1 καθιστά δυνατή την επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίας σε ένα phablet με την προηγμένη 13MP Sony Exmor R BSI οπίσθια κάμερα που διαθέτει φακό πέντε πλαστικών στοιχείων (5P) με δυνατότητες πανοραμικής λήψης και τη μηχανή IMAGESmart με αυτόματη αναγνώριση σκηνής. H 5MP εμπρόσθια κάμερα του MediaPad X1 έχει ένα φακό τεσσάρων πλαστικών στοιχείων (4P), τις αποκλειστικές συμβουλές αυτο-εστίασης και την οθόνη προεπισκόπησης της Huawei, αυτόματη ωραιοποίηση προσώπων, 10 επιπέδων, και τη λειτουργία hands-free λήψης η οποία ενεργοποιείται αυτόματα μέσω φωνής, για τη λήψη των καλύτερων ‘selfie’.

Το phablet προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στις φωτογραφίες με τη λειτουργία «Voice Photo», που λαμβάνει φωτογραφίες που συνοδεύονται από 10 δευτερόλεπτα ήχου και μπορούν να μοιραστούν μέσω του Facebook και του Whatsapp.

Δείτε το Huawei MediaPad X1 στο hands on video του techblog:

Huawei MediaPad M1

Huawei MediaPad M1

Το Huawei  MediaPad M1 είναι ένα στιλάτο ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με μία 8-ιντσών 800 x 1280 HD IPS capacitive multi-touch οθόνη, με την τεχνολογία Huawei SWS, διπλά εμπρόσθια ηχεία και δύο μικρόφωνα για βελτιωμένη ποιότητα ήχου και στερεοφωνικά εφέ. Η οθόνη πολλαπλών παραθύρων και floating video σας επιτρέπει προβολή τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών με μία εκπληκτική ανάλυση 1080p FHD, ενώ ολοκληρώνετε ταυτόχρονα και άλλες εργασίες. Τροφοδοτούμενο από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6 GHz και πανίσχισχυρη μπαταρία χωρητικότητας 4800 mAh, το MediaPad M1 υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο για 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Ultra-slim στα 7,9 χιλιοστά, το 329 γραμμαρίων MediaPad M1 προσφέρει κομψή μεταλλική αίσθηση και σώμα από αλουμίνιο ώστε να γλιστράει εύκολα στην τσέπη ή στο πορτοφόλι. Η 1MP εμπρόσθια κάμερα και η 5MP οπίσθια με αυτόματη εστίαση, επιτρέπει την εύκολη λήψη και κοινή χρήση φωτογραφιών.

Με δυνατότητα LTE κατηγορίας 4 που κάνει τη συνδεσιμότητα πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη από ποτέ, τα MediaPad Χ1 και Μ1 λαμβάνουν αρχεία εργασίας σε δευτερόλεπτα και μια ταινία 1GB σε ένα λεπτό με ταχύτητες έως 150 Mbps. Με το ενσωματωμένο WiFi router, με υποστήριξη 2.4/5G dual mode WiFi, καθώς και φωνητική κλήση και δυνατότητες SMS, οι συσκευές παρέχουν άμεση σύνδεση με τους φίλους και την οικογένεια.

Η λειτουργία AirSharing επιτρέπει την κοινή χρήση της οθόνης και τη μεταφορά των εικόνων μέσω cloud. Η πλοήγηση στα MediaPads Χ1 και Μ1 είναι παιχνιδάκι, με την τελευταία έκδοση του πανεύκολου και διαισθητικού περιβάλλοντος χρήστη, Emotion UI 2.0, διαθέτοντας εύκολα προσαρμόσιμες αρχικές οθόνες, με τα εμπλουτισμένα «Standard» και «simplicity» UIs και περισσότερα από 1.000 διαφορετικά θέματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.