XBLOG logo @2x

Huawei Maimang 5: Επίσημο με οθόνη 5,5″ και Snapdragon 625

Τυπική όπως πάντα στις ανακοινώσεις της, η κινέζικη κατασκευάστρια μας παρουσίασε το νέο Huawei Maimang 5. Το περσινό μοντέλο Maimang 4 εκτός συνόρων Κίνας ονομάστηκε Huawei G8, οπότε λογικά αυτό θα λανσαριστεί σαν Huawei G9 και θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας.

Το νέο smartphone αποτελεί ένα ακόμα ποιοτικά κατασκευασμένο smartphone από την Huawei, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο, ενώ στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που εξυπηρετεί για πολλές περισσότερες χρήσεις εκτός από το να ξεκλειδώνει την συσκευή, όπως είδαμε και στο review του Huawei P9 Lite. Η οθόνη του είναι στις 5.5 ίντσες ανάλυσης 1080p IPS LCD και εσωτερικά βρίσκεται ο οκταπύρηνος Snapdragon 625 επεξεργαστής, η 3GB/4GB μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος 32GB/64GB, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω microSD.

Η κύρια κάμερα του αποδίδει 16-megapixels με διπλό LED φλας και εγγραφή 4Κ βίντεο, η εμπρόσθια είναι στα 8-megapixels και η μπαταρία του φτάνει σε χωρητικότητα τα 3,340 mAh. Το Huawei Maimang 5 τρέχει Android 6.0 Marshmallow με EMUI 4.1 και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα – χρυσό, ασημί και ροζ.

Η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει είναι αυτή με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Θα διατεθεί από τις 21 Ιουλίου στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρίας στην τιμή των 349 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.