XBLOG logo @2x

Στέλεχος Huawei: Φτιάχνουμε το νέο Nexus φέτος

Μπορούμε χωρίς αμφιβολία να πούμε ότι το Nexus 6P της Huawei είναι το Nexus με τις καλύτερες κριτικές. Μπορεί να είναι λίγο μεγάλο για μερικούς, αλλά τα πλεονεκτήματα υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Οπότε τα ακόλουθα νέα θα ικανοποιήσουν τους fans της σειράς της Google.

Κατά την διάρκεια του λανσαρίσματος των νέων Huawei P9 στη Νότια Αφρική, η Charlene Munilall, general manager του Consumer Business Group της Huawei στη Νότια Αφρική, είπε στο Gear Burn ότι “φτιάχνουμε το Nexus ξανά φέτος.” Η αποκάλυψη της Munilall διαψεύδει τις φήμες που ισχυρίζονταν ότι η HTC θα συνεργαστεί με την Google για να φτιάξει τα νέα Nexus κινητά, το προσιτό μοντέλο “X” και τη ναυαρχίδα “P.”

Πέρσι η Google επιβεβαίωσε ότι κάθε χρόνο θα λανσάρει δύο Nexus smartphones: το Nexus X που θα αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της εμπειρίας των Nexus, και το Nexus P που θα προσφέρει μια πιο προηγμένη stock εμπειρία. Φέτος, πριν από λίγες μέρες, ο CEO της Google αποκάλυψε ότι τα καινούργια κινητά της σειράς δεν θα τρέχουν stock Android, και ότι θα συμβάλουν στον σχεδιασμό των smartphones. Επίσης επιβεβαίωσε ότι δεν θα λανσάρουν ποτέ ένα δικό τους smartphone.

Ακολουθεί η δήλωση της Charlene Munilall:

«The Nexus product is a very niche product… the techies love it but there’s a very small number of people that buy it. Hence Cellucity only brought 300… into the country.… The operators generally don’t take up the Nexus device. That said, the distributors, our open market, do bring in the device, that’s how Cellucity got it… and that will still be the same this year. We’re doing the Nexus again this year, by the way.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.