XBLOG logo @2x

HTC Windows Phone 8X και 8S

Η HTC και η Microsoft παρουσίασαν από κοινού τα πρώτα κινητά με άκρως χαρακτηριστικό στυλ Windows Phone, τα εντυπωσιακά Windows Phone 8X και 8S της HTC. «Τρέχουν» το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τον ήχο Beats Audio ποιότητας στούντιο και τις απίστευτες δυνατότητες της κάμερας.

Μοναδικός σχεδιασμός

Το Windows Phone, το μόνο τηλέφωνο με Live Tiles, υιοθετεί μια καθαρή, διαφοροποιημένη οπτική και η εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη έχει αναγνωρισθεί ευρέως ως πρωτοποριακή, καινοτόμος και με ανανεωτική διάθεση.

Η HTC δημιούργησε τα Windows Phone 8X και 8S για να φέρει κοντά το εικονικό και το απτό, υιοθετώντας έναν τρισδιάστατο, καθαρό σχεδιασμό ενιαίου σώματος που βασίζεται στα Live Tiles του Windows Phone. Τα Windows Phone 8X και 8S της HTC έχουν άρτια σμιλεμένο προφίλ που λεπταίνει βαθμιαία στις άκρες, και έτσι όταν τα κρατάς νιώθεις ότι είναι απίστευτα λεπτά.

Καθώς το χρώμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει το Windows Phone, η HTC χρησιμοποίησε για αυτές τις συσκευές έντονα, εξεζητημένα και τολμηρά χρώματα με ένα ματ φινίρισμα εξαιρετικής ποιότητας. Το Windows Phone 8X θα διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, μεταξύ των οποίων: μπλε της Καλιφόρνιας, μαύρο του γραφίτη, κόκκινο της φωτιάς και φωτεινό κίτρινο. Το Windows Phone 8S της HTC θα διατίθεται σε μαύρο-λευκό, εκρηκτικό κόκκινο, μπλε του ωκεανού και βιομηχανικό γκρι.

Για πρώτη φορά, η HTC χρησιμοποιεί στα κινητά της μπροστινή κάμερα 2,1 megapixel με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 88° και διάφραγμα f/2.0, η οποία επιτρέπει λήψη φωτογραφιών με τέσσερα και περισσότερα άτομα στο κάδρο.

Επιπλέον, υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο 1080p. Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 megapixel CMOS με οπίσθιο φωτισμό (BSI) για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φακό 28 mm με διάφραγμα f/2.0 και ειδικό chip απεικόνισης. Το κουμπί για το κλείστρο, στο σώμα της συσκευής, κάνει τη λήψη αυθόρμητων σκηνών δράσης εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη, ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο.

Εντυπωσιακός ήχος χάρη στην τεχνολογία Beats Audio

Αποκλειστικότητα των Smartphone της HTC, η τεχνολογία Beats Audio προσφέρει κρυστάλλινο ήχο ποιότητας στούντιο που αποδίδει το πνεύμα της πρωτότυπης ηχογράφησης. Το Windows Phone 8X της HTC με Beats Audio διαθέτει επίσης μοναδική ενίσχυση ήχου τόσο για την είσοδο ήχου 3,5 mm όσο και για το ηχείο, η οποία βελτιώνει το ηχητικό σήμα για ακόμα καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα, είτε ακούς μουσική, παίζεις παιχνίδια ή βλέπεις βίντεο.

Φωτεινή οθόνη

Το Windows Phone 8X της HTC διαθέτει πανέμορφη οθόνη super LCD 2 με διαγώνιο 4,3” και ανάλυση HD, και ελαφρύ γυαλί Gorilla Glass 2 που την προστατεύει από τα χτυπήματα και τα γδαρσίματα της καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, η οπτική διαστρωμάτωση μειώνει την αντανάκλαση και τη θάμβωση, διασφαλίζοντας ότι βλέπεις καθαρά κάθε λεπτομέρεια. Το Windows Phone 8S της HTC διαθέτει φωτεινή οθόνη super LCD 4” με γυαλί Gorilla, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα Live Tiles του Windows Phone, και κάθε μήνυμα και φωτογραφία, με κρυστάλλινη καθαρότητα και λαμπερά, ζωηρά χρώματα.

Ψυχαγωγία

Με τα Windows Phone 8X και 8S της HTC οι χρήστες μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους τη μουσική, τις ταινίες και τις φωτογραφίες τους. Χάρη στο Windows Phone Store και το Xbox Live, είναι πιο εύκολο από ποτέ να απολαύσεις ό,τι πιο νέο σε βίντεο, μουσική και παιχνίδια, όπου κι αν είσαι.

Διαθεσιμότητα

Τα Windows Phone 8X και 8S της HTC θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο. Διαθέσιμα μέσω περισσότερων από 150 παρόχων κινητής τηλεφωνίας σε πάνω από 50 χώρες, τα Windows Phone 8X ή 8S της HTC θα διατίθενται από τους κορυφαίους παρόχους του κόσμου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.