XBLOG logo @2x

Μόνο για Σήμερα: HTC Wildfire S με €169 και HTC Desire S με €299!

Ακόμη μία σούπερ προσφορά του Groupon, όπως και η προσφορά που τρέχει σήμερα και αφορά απόκτηση iPhone 4 στην τιμή των 449 ευρώ! Μόνο για σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε δύο από τα top smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, το HTC Wildfire S στην τιμή των 169 ευρώ και το HTC Desire S στην τιμή των 299 ευρώ!

Πρόκειται για τιμές πολύ χαμηλότερες από τις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε στο Skroutz.gr! Οι συγκεκριμένες προσφορές είναι από το Groupon και ισχύουν μόνο για σήμερα 28 Ιουλίου 2011 και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

Επιλέξτε το smartphone που θέλετε να αγοράσετε σε super τιμή μόνο για σήμερα!

Κάνοντας κλικ στο smartphone που θέλετε να αγοράσετε, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Groupon. Εκεί δείτε στη δεξιά στήλη και κάντε κλικ στο «Η Android Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται! HTC, Sony Ericsson, Samsung και Nokia Smart Phones Πιο Φθηνά από Ποτέ, από το trade.gr» για να αγοράσετε την προσφορά!

HTC Desire SΠληροφορίες προσφοράς

  • Ισχύει έως 31/08/2011
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά μια συσκευή
  • Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση, απεριόριστα για δώρο

Αγόρασε τώρα ένα HTC Wildfire S με 169 ευρώ ή ένα HTC Desire S με 299 ευρώ μόνο για σήμερα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χάρη στην προσφορά του Groupon! Κάνε κλικ εδώ για να μπεις στο Groupon και από εκεί δες στη δεξιά στήλη και κάνε κλικ στο «Η Android Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται! HTC, Sony Ericsson, Samsung και Nokia Smart Phones Πιο Φθηνά από Ποτέ, από το trade.gr» για να αγοράσεις την προσφορά!

Τρόπος αγοράς

Μετά τη λήξη της προσφοράς και μόλις λάβετε το Groupon σας μπείτε στο trade.gr και επιλέξτε το αντίστοιχο κινητό για το οποίο έχετε αγοράσει το Groupon σας. Συμπληρώστε τον “Κωδικό Κουπονιού” στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να αναγνωριστεί η αγοράς σας.

Σημείωση: Για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω του xblog.gr από το Groupon, το xblog.gr λαμβάνει προμήθεια 5% μέσω του Linkwise Affiliate Network.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.