XBLOG logo @2x

DxOMark: Το HTC U11 έχει τη καλύτερη κάμερα στον κόσμο

Η HTC πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε το HTC U11 και εκτός από το Edge Sense, έχει να καυχιέται ότι η νέα ναυαρχίδα της ενσωματώνει την καλύτερη κάμερα κινητού στον κόσμο.

Φυσικά αυτή η δήλωση δεν θα σήμαινε τίποτα αν δεν είχε επίσημη επιβεβαίωση από ειδικούς του χώρου, αλλά ευτυχώς για το U11, έχει… Συγκεκριμένα το DxOMark, μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες που συγκρίνουν τις κάμερες των κινητών, δοκίμασε πρώτο το HTC U11 και εντυπωσιάστηκε από τις φωτογραφικές ικανότητές του, βάζοντας στο κινητό βαθμό 90, την υψηλότερο βαθμό που έχει δώσει μέχρι σήμερα σε smartphone.

Σύμφωνα με το DxOMark, το HTC U11 κατάφερε να ξεπεράσει τα Pixel, Samsung Galaxy S8, Sony Xperia X Performance και άλλα καλά κινητά επειδή τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ χαμηλά και η αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη. Μέχρι σήμερα το Google Pixel είχε την υψηλότερη βαθμολογία (89) στο DxOMark, και το ακολουθούν τα HTC 10, Galaxy S8, Galaxy S7 Edge και Xperia X Performance με 88 βαθμούς.

Η κάμερα του HTC U11 τα πήγε εξαιρετικά σε διάφορες δοκιμασίες της ομάδας, πράγμα που την καθιστά κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών στις περισσότερες συνθήκες. Οι εικόνες έχουν πολλές λεπτομέρειες, καλή απόδοση χρωμάτων και γενικά είναι ζωντανές.

Τέλος, η σταθεροποίηση εικόνας είναι εξίσου αποτελεσματική, όμως μερικές φορές υπάρχει λίγη ανεπιθύμητη κίνηση.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο HTC U11 εδώ ή να δείτε δείγματα της κάμερας εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.