XBLOG logo @2x

Το HTC U Ultra δεν είναι η ναυαρχίδα της HTC για φέτος

Το HTC U Ultra παρουσιάστηκε την περίοδο που συνήθως η HTC ανακοινώνει ναυαρχίδες, και εξαιτίας του κορυφαίου hardware όλοι πιστεύαμε ότι πρόκειται για την ναυαρχίδα της για φέτος. Ωστόσο η εταιρία επιβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτό.

Ο πρόεδρος των smartphones και συνδεδεμένων συσκευών της HTC, Chialin Chang, μιλώντας στο Tbreak είπε «μόλις έρθει ο νέος επεξεργαστής, η HTC θα έχει μια άλλη ναυαρχίδα.» Ο “νέος επεξεργαστής” που αναφέρει ο Chang δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 835, όμως θυμίζουμε ότι θα τον έχει αποκλειστικά η Samsung μέχρι τον Απρίλιο.


Διαβάστε επίσης: Ποιες εταιρίες αναβαθμίζουν γρήγορα τις Android συσκευές τους;


Το HTC 11, ή όπως θα το ονομάσουν, θα είναι η πραγματική ναυαρχίδα της εταιρίας για φέτος και πρέπει να ανακοινωθεί μετά τον Απρίλιο. Λογικά η HTC θα λανσάρει τώρα το HTC U Ultra και τον Σεπτέμβριο/Οκτώμβριο θα ανακοινώσει το 11 για να τα βάλει με το iPhone 8 και το Galaxy Note 8.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το “HTC 11” θα διαθέτει 5,5-ιντσών Quad HD οθόνη, 8 GB μνήμη RAM όπως το νέο smartphone της Asus και μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 3,700 mAh.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.