XBLOG logo @2x

HTC U: Διέρρευσε το επίσημο όνομα και βίντεο για το Edge Sense

Η νέα ναυαρχίδα της HTC πρόκειται να ανακοινωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα, και ενώ η εταιρία είχε καταφέρει να κρατήσει το κινητό καλά κρυμμένο, τελικά άρχισαν οι διαρροές του σήμερα.

Καταρχάς, ο Evan Blass (@evleaks) αποκάλυψε ότι η επίσημη ονομασία του είναι HTC U 11, και όχι σκέτο «U» ή «Ocean» όπως το αναφέραμε μέχρι σήμερα. Με αυτό το όνομα η εταιρία κάνει ξεκάθαρο ότι το U 11 διαδέχεται το HTC 10, το οποίο διαδέχεται τα One M7-M8-M9.

Ακόμη, ο ίδιος “πληροφοριοδότης” σχολίασε ότι το HTC U 11 θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα, μαύρο, ασημί, λευκό, μπλε και κόκκινο, όμως δεν θα κυκλοφορήσουν όλα σε όλες τις αγορές.

Τέλος, διέρρευσε και το παρακάτω βίντεο στο οποίο βλέπουμε πως θα δουλεύει το ευαίσθητο πλαίσιο “Edge Sense”. Το κινητό στο βίντεο είναι μάλλον πρωτότυπο μοντέλο, γιατί διαφέρει αρκετά από την εικόνα που διέρρευσε πριν από λίγες μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι το HTC U 11 θα ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου και θα ενσωματώνει Snapdragon 835 chipset, 5.5-ιντσών QHD οθόνη, 12MP κάμερα, 16MP εμπρόσθια κάμερα, 64GB ή 128GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, και θα τρέχει το Android 7.1 Nougat.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.